ΠΑΟΚ

Διαχείριση ρόστερ και γηπέδου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι κινήσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει Λεβαδειακού και η νέα αλλαγή στην εταιρία συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου της Τούμπας.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες, ο ΠΑΟΚ έχει βρεθεί μόλις μια φορά στο γήπεδο της Τούμπας και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, όταν και αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό (1-0).

Οι εργασίες βελτίωσης της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου ξεκίνησαν αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, με τους "ασπρόμαυρους" να μην κάνουν προπόνηση ούτε καν την παραμονή εντός έδρας αγώνα, όπως παραδοσιακά εδώ και χρόνια συμβαίνει, ανεξάρτητα με τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο ΠΑΟΚ για τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας (παλαιότερα αυτές στη Σουρωτή και τώρα αυτές στη Νέα Μεσημβρία).

Αυτός είναι και λόγος που το παιχνίδι της Τετάρτης (20/9) θα γίνει στο Καυτανζόγλειο, με την μετακόμιση να τη κάνει πιο... εύκολη η ποινή της έδρας, καθώς είναι άγνωστο αν η αστυνομία θα έμπαινε στην διαδικασία να συναινούσε για την παρουσία του ΠΑΟΚ και των οπαδών του στο Καυτανζλόγλειο, ακόμα και με τον "Δικέφαλο" γηπεδούχο.

Την ίδια στιγμή, ο Ράζβαν Λουτσέσκου επιθυμεί να έχει όλους τους παίκτες στην ίδια αγωνιστική κατάσταση, σε μια περίοδο που ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχεται πως ψάχνει τη χημεία του ρόστερ μέσα από τις "προσθαφαιρέσεις" που γίνονται στην ενδεκάδα με βάση το ποιοι παίκτες είναι έτοιμοι.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης (20/9), αναμένονται εκ νέου αλλαγές και ίσως σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και ο Κάρλος Σαμπράνο, που περιμένει καρτερικά το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ