ΠΑΟΚ

"Διασωθείς" του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο ο Χαρίσης

"Διασωθείς" του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο ο Χαρίσης
Χαρίσης

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν τον Χάρη Χαρίση από το πολύ κακό παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στον Ηρακλή, που ολοκληρώθηκε στο 1-1. Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία για τον Fans´man of the match παίκτη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ανέδειξε τον Χάρη Χαρίση (για το σημερινό ματς με την Ξάνθη, πάντως, έμεινε εκτός αποστολής) πρώτο και με διαφορά. Ακολούθησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ παρά το λάθος του στο γκολ της ισοφάρισης του Ηρακλή, τρίτος ήρθε ο Παναγιώτης Γλύκος. Αναλυτικά:

"Ο Χάρης Χαρίσης αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σπάσει την αρνητική παράδοση στο Καυτανζόγλειο πραγματοποιώντας συνολικά μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στη σεζόν.

Ακόμα κι έτσι, όμως, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο – αλλά δεν «κλείδωσε» τη νίκη όταν είχε τη δυνατότητα και το πλήρωσε στο τέλος.Ο Χάρης Χαρίσης πήρε φανέλα βασικού από τον Βλάνταν Ίβιτς και πραγματοποίησε μία θετική εμφάνιση στο χώρο του κέντρου. Έτρεξε πολύ, έκλεψε μπάλες, βοήθησε στο pressing της ομάδας, ενώ συμμετείχε και στο δημιουργικό κομμάτι, προωθώντας το παιχνίδι και συνδέοντας τις γραμμές του Δικεφάλου, παρέα με τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Χαρίσης συγκέντρωσε το 47,51% και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο σκόρερ του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , ο οποίος βρήκε δίχτυα σε ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική επέμβαση στα τελευταία λεπτά σε τετ α τετ με τον Μπαστακό".

Είσοδος στην Τούμπα με smartphone

Ο ΠΑΟΚ φροντίζει ώστε η πρόσβαση των οπαδών του στο γήπεδο να γίνει ακόμα πιο εύκολη. Σε δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ ανέφερε: "Σε μια εποχή που οι πωλήσεις εισιτηρίων μέσω internet κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην προτίμηση των φιλάθλων, ο ΠΑΟΚ φροντίζει να κάνει ακόμα πιο εύκολη την πρόσβασή σας στο γήπεδο της Τούμπας. Πλέον αν προμηθευτείτε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας, αποφεύγετε την ουρά στα εκδοτήρια ή την εξεύρεση printer για να το εκτυπώσετε στο σπίτι σας. Αφήνετε στην άκρη τις επιλογές print at home και παραλαβή από τα εκδοτήρια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το smartphone σας. Για την είσοδό σας στο γήπεδο απαιτούνται μόλις τρία απλά βήματα.

"Διασωθείς" του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο ο Χαρίσης

Να συνδεθείτε στο paokfc.gr από το κινητό σας τηλέφωνο

Να επιλέξετε την κατηγορία e-tickets από το μενού και…

Να χρησιμοποιήσετε το QR Code που εμφανίζεται στην οθόνη σας στο ειδικό σκάνερ για την είσοδό σας στο γήπεδο.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε τη θέση σας στην Τούμπα, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να παραλάβετε το εισιτήριό σας από τα εκδοτήρια. Το εισιτήριό σας είναι το κινητό σας τηλέφωνο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ