ΠΑΟΚ

Διάστρεμμα ο Κάνιας

Διάστρεμμα ο Κάνιας

Ο Χοσέ Κάνιας υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (13/11) και την Τρίτη θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Γαστρεντερίτιδα ο Δημήτρης Πέλκας, ενοχλήσεις στο γόνατο ο Μάριν Λέοβατς.

Απρόσμενα προβλήματα έφερε στον ΠΑΟΚ η επιστροφή στις προπονήσεις. Ο Μαρίν Λέοβατς επέστρεψε από την εθνική Κροατίας με ενοχλήσεις στο γόνατο από χτύπημα και ακολούθησε θεραπεία για λόγους προφύλαξης, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε σπίτι λόγω γαστρεντερίτιδας. Εκτιμάται, πάντως, ότι και οι δύο αναμένεται να είναι από αύριο Τρίτη (14/11) στη διάθεση του Ράζβάν Λουτσέσκου.

Το πιο μεγάλο πρόβλημα, όμως, είναι το διάστρεμμα που υπέστη ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και τον οδήγησε σε αποχώρηση από το πρόγραμμα προπόνησης. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην προπόνηση της Τρίτης (14/11).

ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Υπάρχουν, όμως, και ευχάριστα νέα και έχουν να κάνουν με την πορεία της αποθεραπείας του Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε ένα εντατικό ατομικό πρόγραμμα το οποίο είχε χαρακτήρα τεστ, το πόδι του έδειξε πολύ καλή ανταπόκριση και από αύριο Τρίτη (14.11) θ’ αρχίσει να μπαίνει σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στην τελική ευθεία πριν την επάνοδό του βρίσκεται και ο Γιάννης Μυστακίδης που ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης και συμμετείχε και στο διπλό ως μπαλαντέρ. Τις επόμενες μέρες ο «Μύστα» θα κάνει πρόγραμμα με αυξομειώσεις στην ένταση προκειμένου να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τέλος, ο Ντόριαν Λεβέκ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Από την προπόνηση που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας έλειπαν οι διεθνείς Πρίγιοβιτς, Βαρέλα, Μακ, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Λημνιός, Σιαμπάνης.

Την Τρίτη (14/11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ