ΠΑΟΚ

"Διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ - Στεάουα για Μπολντρίν"

"Διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ - Στεάουα για Μπολντρίν"

Η ρουμανική ιστοσελίδα "dolce-sport.ro" κάνει λόγο για προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον 28χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Στεάουα Βουκουρεστίου, Φερνάντο Ενρίκε Μπολντρίν. (VIDEOS)

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσος, με πορτογαλικό διαβατήριο, Φερνάντο Ενρίκε Μπολντρίν βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος έχει ήδη μπει σε διαπραγματεύσεις με την Στεάουα για την απόκτησή του. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα " dolce-sport.ro", η οποία σημειώνει ότι είναι πιθανό να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον φερνάντο Βαρέλα.

Ο Μπολντρίν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την ομάδα του Βουκουρεστίου, το οποίο σημαίνει πως οι "ασπρόμαυροι" θα πρέπει να ικανοποιήσουν οικονομικά τους Ρουμάνους προκειμένου να τον κάνουν "δικό" τους.

Ο Μπολντρίν άρχισε την καριέρα του στη Βραζιλία (Σάο Κάρλος, Γκουαραντιγκουέτα, Αραπόνγκας, Βέλο Κλούμπε και το 2014 πήγε στην Ρουμανία για λογαριασμό της Κονκόρντια και έκανε 33 συμμετοχές και 6 γκολ. Ακολούθησαν μία γεμάτη στην Άστρα (42 ματς, 7 γκολ) και μετά τις αρχές της περσινής σεζόν η μεταγραφή στη Στεάουα με την οποία σημείωσε 8 γκολ σε 39 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Δείτε VIDEOS με τα κατορθώματά του:

Photo Credits: Steaua Twitter

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ