ΠΑΟΚ

Διαπραγματεύσεις Μίχελ-Χάτζι για Κομάν και Κασάπ

Διαπραγματεύσεις Μίχελ-Χάτζι για Κομάν και Κασάπ

Ραντεβού του Λούμπος Μίχελ με τον ισχυρό άνδρα της Βιτορούλ, Γκεόργκι Χάτζι, για τον Φλορινέλ Κομάν και ίσως και τον Κάρλο Κασάπ που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Στεάουα ο Χάτζι. (videos)

Ο 19χρονος εξτρέμ, Φλορίν Κομάν, αγωνίστηκε 70 λεπτά στο παιχνίδι της Βιτορούλ με την Στεάουα (1-1) στην "Arena Naţională " του Βουκουρεστίου, ο συνομήλικός του Κάρλο Ρομπέρτο Κασάπ μπήκε ως αλλαγή στο 55'. Και τους δύο παρακολούθησε αγωνιζόμενος ο Λουμπος Μίχελ, έχοντας πάρει εξαιρετικές συστάσεις από τους scouts του ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα γράφονται από τη Δευτέρα το βράδυ στη Ρουμανια, θα έχει την Τρίτη (25/4) συνάντηση με τον Γκεόργκι Χάτζι (ιδιοκτήτη και προπονητή) της Βιτορούλ για να συζητήσουν την προοπτική αγοράς του Κομάν και ενδεχομένως και του Κασάπ από τον ΠΑΟΚ.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και ο Χάτζι. "Φυσικά και είμαστε ανοιχτοί να διαπραγματευτούμε. Κάθε σύλλογος μπορεί να αποκτήσει παίκτες από εμάς αρκεί να είναι η προσφορά του αυτή που πρέπει",τόνισε μετά από σχετική ερώτηση .

Αξίζει να σημειωθεί, όπως σημειώνουν οι Ρουμάνοι, ότι για τον Κομάν και τον αμυντικό Νεντέλκου μαζί ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι έχει προσφέρει στη Βιτορούλ 3 εκατ. ευρώ.

ΔΕΙΤΕ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΟΡΙΝΕΛ ΚΟΜΑΝ:

ΔΕΙΤΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟ ΚΑΣΑΠ:

ΔΕΙΤΕ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΑΟΥΑ - ΒΙΤΟΡΟΥΛ (Ο ΚΟΜΑΝ ΦΟΡΑ ΤΟ "7", Ο ΚΑΣΑΠ ΤΟ "8"):

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ