ΠΑΟΚ

Συνάντηση και πρώτη διαφωνία Λορία - ΠΑΟΚ

Συνάντηση και πρώτη διαφωνία Λορία - ΠΑΟΚ
Λορία INTIME SPORTS

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Γκιόργκι Λορία και διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ για να συμφωνήσει με τον Δικέφαλο του Βορρά. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr σχετικά με την πορεία των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γκιόργκι Λορία δεν είναι νέο. Εδώ και καιρό έχει γραφτεί ότι ο Δικέφαλος του Βορρά εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου Γεωργιανού τερματοφύλακα, ο οποίος εφέτος έπαιξε στον ΟΦΗ σε 30 παιχνίδια.

Ο διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος την περασμένη Κυριακή (29/3) είχε εξαιρετική παρουσία στο χαμένο (2-0) ματς της Γεωργίας από τη Γερμανία, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συζητά με τους διοικούντες τους Θεσσαλονικείς το ενδεχόμενο συνεργασίας από την προσεχή σεζόν, για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι την Τετάρτη (1/4) οι επαφές προχώρησαν ακόμη περισσότερο και στο τραπέζι έπεσαν συγκεκριμένα ποσά. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, δεν προκύπτει συμφωνία. Για την ακρίβεια, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και είναι αβέβαιο αν καταστεί εφικτό να γεφυρωθεί το χάσμα.

Το δεδομένο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Γεωργιανό γκολκίπερ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λορία θα συνεχιστούν και την Πέμπτη (2/4), όταν αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ