ΠΑΟΚ

Διαπραγματεύσεις για Λέοβατς ο ΠΑΟΚ

Διαπραγματεύσεις για Λέοβατς ο ΠΑΟΚ

Σε σοβαρές συζητήσεις για τον 27χρονο αριστερό μπακ, Μαρίν Λέοβατς, έχει μπει ο ΠΑΟΚ. Στο "Δικέφαλο" προτάθηκε ο Βόσνιος, Γκόικο Τσίμιροτ.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει στις 27/7 το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαρίν Λέοβατς. Ο 27χρονος αριστερός φουλ μπακ της Ριέκα είναι πολύ γρήγορος και έχει τη δυνατότητα να ανεβοκατεβαίνει με μεγάλη άνεση την αριστερή πλευρά και αυτά είναι στοιχεία που ζητά ο Τούντορ.

Γι' αυτό και ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει διαπραηματεύσεις, μέσω γραφείου που έχει συνεργάτες σε Ελλάδα και Κροατία, με τη Ριέκα. Οι αρχικές απαιτήσεις της κροατικής ομάδας για τον ύψους 1.80μ. μπακ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα χρόνο, κυμαίνονταν κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θεωρούσαν πάρα πολλά τα χρήματα, ωστόσο, το γραφείο μάνατζερ που τον πρότεινε πέτυχε να ρίξει κάποια στιγμή τις απαιτήσεις της Ριέκα στις 850.000 ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ άφηνε να εννοηθεί ότι θα ανέβει μέχρι τις 500.000.

Το θέμα δεν έχει κλείσει όπως φαίνεται, γι’ αυτό και ο κροατικός Τύπος ασχολήθηκε χθες (1/8) με το θέμα Λέοβατς, αναφέροντας πως ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον Λέοβατς.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Άρνεσεν δύσκολα εγκαταλείπει περίπτωση παίκτη που έχει βάλει στο μάτι. Αυτό που «βγαίνει» από το περιβάλλον του Δικεφάλου ότι υπάρχει περίπτωση Κροάτη που ενδιαφέρει πολύ «ζεστά». Προφανώς, ο λόγος για τον Λέοβατς.

Αυτός είναι ο Λέοβατς

Ο Λέοβατς δεν είναι τυχαία περίπτωση παίκτη. Έχει κροατικές και βοσνιακές ρίζες και άρχισε το ποδόσφαιρο στην Αυστρία. Από την Σπορτγιούνιον Άσμπαχ και την Όεντ Ζέιλερν μέχρι την Αούστρια Βιέννης (πέρασε και από τη δεύτερη ομάδα). Στη γνωστή αυστριακή ομάδα γεύτηκε τη χαρά της συμμετοχής στου ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2013-2014 έχοντας πετύχει ένα καθοριστικό γκολ κόντρα στην Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για να προκριθεί. Στην πορεία έφθασε στην Ριέκα και την εθνική Κροατίας.

Στο μικροσκόπιο ο Τσίμιροτ

Ένας ακόμη παίκτης που προτάθηκε στον Άρνεσεν από βαλκανικές χώρες είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ. Πρόκειται για τον 22χρονο μέσο της Σεράγεβο, διεθνή με την εθνική ομάδα της χώρας του, που παίζει κυρίως στον άξονα, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα δεξιά. Φέρεται ότι έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ