ΠΑΟΚ

Διακοπές στον ΠΑΟΚ; Next year

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ξεκινούν τα βάσανα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Αύριο (20/6), θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και την Παρασκευή (22/6) φεύγουν για την Ολλανδία.

Οι καλοκαιρινές διακοπές των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ τελειώνουν σήμερα (19/6). Από αύριο (20/6) ξεκινούν οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και την Παρασκευή (22/6) η αποστολή του "Δικέφαλου" θα αναχωρήσει για το Χορστ της Ολλανδίας και το πρώτο στάδιο της βασικής καλοκαιρινής της προετοιμασίας της.

Μέχρι και τις 3/7 ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους. Το πρώτο την επόμενη Τρίτη, 26 του μήνα, με την ομάδα νέων της Γάνδης, το δεύτερο την Παρασκευή (29/6) και το τελευταίο στις 2/7 με την Νόρτζελαντ.

Έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον η αποστολή των παικτών του ΠΑΟΚ που θα επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη βασική προετοιμασία της Ολλανδίας. Και αυτό διότι ο Ρουμάνος έχει δηλώσει πως θέλει ένα ρόστερ με 22-23 ποδοσφαιριστές, εκτός από τους νεαρούς που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία από την Κ-20 και τους τερματοφύλακες.

Κάτι που σημαίνει ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιοι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του Δικεφάλου να μείνουν και να προπονούνται στη Θεσσαλονίκη.

Photo Credits: Eurokinissi

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ