ΠΑΟΚ

Διακοπές με το... μάτι του Ίβιτς πάνω τους

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς οργάνωσε τις μέρες χωρίς προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ με τρόπο που να μην ξεφύγει κανείς.

Η ανάγκη για διακοπές ήταν μεγάλη για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και ειδικά για τους ξένους που δεν έχουν πάει στα σπίτια τους εδώ και πέντε μήνες. Γι' αυτό και οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου κατέληξαν στην απόφαση το διάστημα απουσίας από τις προπονήσεις να φτάσει τις εννιά μέρες.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο, με δεδομένο ότι ο Ιανουάριος είναι "καυτός" από πλευράς αγώνων, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του φρόντισαν έτσι ώστε οι παίκτες να μην μείνουν πίσω από πλευράς φυσικών δυνάμεων στο διάστημα απουσίας τους.

Μετά την επιστροφή από την Κέρκυρα το βράδυ του Σαββάτου, η αποστολή μετέβη στο "Μακεδονία Παλλάς" και εκεί δόθηκε σε κάθε παίκτη ξεχωριστό πρόγραμμα διατροφής και ατομικής προπόνησης. Μαζί και από ένα μηχάνημα καταγραφής των δεδομένων κάθε προπόνησης από αυτά που χρησιμοποιούν καθημερινά οι παίκτες.

Έτσι, όταν επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές, ο Ίβιτς και οι συνεργάτες του θα έχουν στα χέρια τους όλα τα δεδομένααπό τη δουλειά που έκαναν επί εννιά μέρες κι αν ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα "χαμόγελα" των Ροντρίγκες και Βαρέλα
Ζούνιορ Καϊσάρα: "Πιο μεγάλο όνομα η Σάλκε απ' τον ΠΑΟΚ"
Το Instagram του ΠΑΟΚ γίνεται... ασπρόμαυρο
Ο Μίκου περιμένει τον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ