ΠΑΟΚ

Διακοπές με... στυλ

Διακοπές με... στυλ

Η σεζόν έχει τελειώσει και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους, σε Σεβίλλη, Σαντορίνη, και Πορτογαλία. Δείτε φωτογραφίες.

Η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Νωρίς, νωρίς, άλλωστε, στις 16 Ιουλίου θα δώσουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και αυτές τις μέρες βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, πριν ξαναμπουν στα γήπεδα.

Ο Μαντούρο βρέθηκε στην Ολλανδία και στη Σεβίλλη, παρέα με συγγενείς και φίλους, ενώ ο Αθανασιάδης κάνει βόλτες στο Αιγαίο με την συντροφό του, Δώρα Γκουγκούση. Ο Κάτσε, μετά την γκολάρα κόντρα στην Γαλλία, επισκέφτηκε τη Σαντορίνη και ο Βίτορ είναι στη Νότια Πορτογαλία και κυκλοφορεί με φανέλα Κόμπε Μπράιαντ.

"Μεντουνγιανίν και λεφτά σε δόσεις"

Σήμερα (16/6) ήταν η σειρά της ιστοσελίδας " elidealgallego.com" να φιλοξενήσει ρεπορτάζ για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Λα Κορούνια να αποκτήσει τον Λούκας από τον ΠΑΟΚ. Οπως γράφεται από το περιβάλλον του παίκτη τονίζουν ότι η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ εμπλέκεται ξανά το όνομα του Βόσνιου μέσου Μεντουνγιανίν, ως αντάλλαγμα -μαζί με χρήματα- στον Δικέφαλο για την αγορά του Ισπανού μεσοεπιθετικού από την Ντέπορ.

Το νέο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας, ωστόσο, έχει να κάνει με την πρόθεση της Λα Κορούνια να πληρώσει το ποσό που θα συμφωνηθεί σε δόσεις το επόμενο διάστημα και όχι εφάπαξ. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να πει ακόμη με σιγουριά τι θα συμβεί, την ώρα που από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνουν ότι ακόμη δεν έχουν δεχθεί επίσημη πρόταση.

Δείτε φωτογραφίες:

Διακοπές με... στυλ
Διακοπές με... στυλ
Διακοπές με... στυλ
Διακοπές με... στυλ
Διακοπές με... στυλ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ