ΠΑΟΚ

Διαδοχικά φιλικά με Βέροια, Ατρόμητο

Διαδοχικά φιλικά με Βέροια, Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται το απόγευμα στις προπονήσεις και ο Βλάνταν Ίβιτς εντάσσει στην προετοιμασία για τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Τιφλίδας και δύο αγώνες που τεστάρει πλάνα και παίκτες.

Προσπαθεί να αφήσει πίσω του το κεφάλαιο Champions League και ρίχνει το βάρος στην προετοιμασία του για τα παιχνίδια στα πκέι οφ του Europa με τη Ντιναμό Τιφλίδας που θα του δώσουν τη δυνατότητα να παίξει και πάλι σε όμιλος της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά το ρεπό που έδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς στους παίκτες του, όλοι μαζί επανέρχονται στις προπονήσεις στις 19.00 στην Τούμπα, ενώ μέσα στην εβδομάδα έχουν οριστεί και δύο "κολλητά" φιλικά.Το πρώτο θα γίνει με τη Βέροια την τρίτη (9/8) στις 20.00 στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το δεύτερο την αμέσως επόμενη μέρα στις 21.15 στο Πέριστέρι.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα χωρίσει τους παίκτες του σε δύο γκρουπ γι' αυτά τα παιχνίδια μέσα από τα οποία θα δει αγωνιζόμενους παίκτες όπως ο Μπρκιτς και ο Κάνιας (έπαιξαν λίγο στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού), αλλά και ο Βαρέλα που δεν έχει κάνει ακόμη αποκαλυπτήρια.

Και φυσικά θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους εκείνους που δεν είχαν τη δυνατότητα να παίξουν κόντρα στον Άγιαξ.Παράλληλα, ειδικά κόντρα στον Ατρόμητο, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει στην πράξη σκέψεις που κάνει για το πλάνο του πρώτου αγώνα με τη Ντιναμό στην Τιφλίδα την Πέμπτη 18 Αυγούστου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ