ΠΑΟΚ

Δημοσίευμα για Ιβάν Σαββίδη και Δόξα Δράμας

Δημοσίευμα για Ιβάν Σαββίδη και Δόξα Δράμας
Σαββίδης

Διαβάστε για την φημολογία που αναπτύχθηκε για εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά της Δόξας Δράμας.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα " mikriliga.com": "Φημολογία που θέλει τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να ασχολείται με τα κοινά της Δόξας έχει αναπτυχθεί, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται.

Στους κόλπους των οπαδών της Δόξας, υπάρχει η φήμη που θέλει τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να ενδιαφέρεται να μπει στα διοικητικά της ομάδας μετά από πρόταση του σημερινού τεχνικού της ομάδας Γιώργου Γεωργιάδη. Μια φήμη που δεν είναι τωρινή αλλά ακούστηκε και πάλι τον περασμένο μήνα, μόνο που τότε ήθελε τον Ζαγοράκη να είναι ο εισηγητής της πρότασης στον Σαββίδη. Ο Σταύρος Δαϊλάκης βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας στην Αθήνα και αυτό ήταν που κορύφωσε τα διάφορα σενάρια.

Ωστόσο κανείς μέσα από το συμβούλιο δεν φέρεται να γνωρίζει το παραμικρό ώστε να ενημερώσει και τους υπόλοιπους. Στεγανά στην διαχείριση του θέματος ή έλλειψη εμπιστοσύνης είναι κάτι που θα φανεί στην συνέχεια. Σύμφωνα με όσα λέγονται ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης δεν έχει πει πουθενά το παραμικρό και όλοι περιμένουν την επιστροφή του –πιθανότατα σήμερα- για να ενημερωθούν σχετικά με τις όποιες επαφές είχε στην πρωτεύουσα.

Πάντως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρχε στα μέσα της εβδομάδας συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Θανάση Σάμιο στον Πειραιά που μόνο ενθαρρυντική δεν πρέπει να ήταν. Αυτό γιατί η προτροπή του Σάμιου προς τον Δαϊλάκη τώρα που σώθηκε η ομάδα ήταν « να φροντίσει τώρα πλέον να γεμίσει το συμβούλιο του με κάποιους επιφανείς δραμινούς ώστε να αποκτήσει την οικονομική ευρωστία που δεν έχει τώρα». Όσο για την περίπτωση Σαββίδη ο Πειραιώτης επιχειρηματίας φέρεται να δηλώνει ότι βαρέθηκε να ασχολείται άλλο με τον καθένα που λέει ότι θέλει να πάρει την ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όποιος θέλει να διοικήσει μπορεί να μπει μέσα από αύξηση του σημερινού μετοχικού κεφαλαίου». Αν πραγματικά ισχύει αυτή η νέα θέση του Σάμιου, την οποία δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αλλαγή πλεύσης του μεγαλομετόχου.

Τι μπορεί να τον έχει οδηγήσει σε μια τέτοια θέση, είναι κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά. Ωστόσο σίγουρα η εξασφάλιση –αγωνιστικά- της παραμονής της ομάδας τον καθιστά και πάλι ρυθμιστή του μέλλοντος της Δόξας. Είναι ο ιδιοκτήτης του μετοχικού πακέτου και αυτό του δίνει το δικαίωμα να αποφασίζει για το αύριο της δραμινής ομάδας.

Με βάση την τελευταία τοποθέτηση εάν υπάρξει κάποιος ενδιαφερόμενος για να πάρει το 51% του μετοχικού του πακέτου που ανέρχεται συνολικά στα 2.700.000 σημαίνει ότι όποιος το θέλει πρέπει να βάλει τα μισά από το ποσό αυτό και αυτόματα παίρνει την ιδιοκτησία. Ένα σενάριο που τον καιρό αυτό φαντάζει μάλλον …επιστημονικής φαντασίας.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος φέρεται να έχει πει στον Δαϊλάκη ότι «όπως εγώ έδωσα 280 χιλιάρικα με το που μπήκα και άλλα 700 για να βγει η χρονιά και αυτός που θα πάρει την Δόξα να κάνει το ίδιο». Το κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν ή όχι αυτά τα σενάρια θα φανεί πρώτα απ’ όλα με την επιστροφή Δαϊλάκη στην Δράμα. Και στην συνέχεια από τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ