ΠΑΟΚ

Δημόπουλος: "Ποιος Μίχελ; Διαιτητής ήταν ο άνθρωπος..."

Δημόπουλος: "Ποιος Μίχελ; Διαιτητής ήταν ο άνθρωπος..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τον "Δικέφαλο του Βορρά". Τι είπε για Μίχελ, Ίβιτς, Ροντρίγκες και... Κούγια.

Ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm" για τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ την Κυριακή (4/12, 19:30) στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ζητήματα που απασχολούν τον "Δικέφαλο του Βορρά".

"Είναι ντέρμπι. Και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν προβλήματα. Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Αν δεν έρθει ο κόσμος, ο ΠΑΟΚ θα έχει περισσότερες ελπίδες", είπε αρχικά και συνέχισε για τον "Δικέφαλο":

"Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον μεγάλο παίκτη να πάρει την ομάδα στην πλάτη του. Δεν ήξερα ότι έληξε 3-4 το ματς με τον Ατρόμητο. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα δε σου γυρίζει το αποτέλεσμα. Αν εγώ ήμουν προπονητής θα έλεγα φεύγω. Δεν μπορεί να φταίει μόνο ο Τζαβέλλας".

Από τα... σκάγια του δεν ξέφυγε ούτε ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Λούμπος Μίχελ: "Είναι απειρία αυτό που έκανε το βράδυ της Κυριακή με τις δηλώσεις ο Ίβιτς. Να πάρει το πρόεδρο και να του πει δε μου κάνει αυτός και αυτός και αυτός. Δεν πρέπει ο άλλος να ξέρει τι κάνεις στην οικογένειά σου.

Άμα έχεις τα τέτοια βάλε αυτούς που γουστάρεις και προχώρα. Και να έχεις εσύ την ευθύνη. Ποιος Μίχελ; Διαιτητής ήταν ο άνθρωπος. Πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ ανθρώπους που να ξέρουν από μπάλα. Δεν του λένε αλήθειες του Ιβάν".

Ερωτηθείς για τον Ροντρίγκες, ανέφερε: "Ο Ροντρίγκες είναι παιχτάρα, αλλά είναι χασογκόλης. Αυτός έχει προσφέρει. Μεταξύ Μακ και Ροντρίγκες, επιλέγω Ροντρίγκες".

Αναφέρθηκε και στον Αλέξη Κούγια: "Εμείς ως Πανελευσινιακός πώς να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ; Έχει 10 εκατομμύρια μπάτζετ και εμείς 50 χιλιάρικα. Είδες τι κάναμε όμως μέσα στη Λάρισα. Φανταστικό το γήπεδό της. Αυτό που κάνει ο Κούγιας στη Λάρισα είναι φανταστικό. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει τη Λάρισα και τον Κούγια. Βάζει τα λεφτά του ο άνθρωπος. Εμείς φέτος θα σωθούμε πιο νωρίς".

Πηγή: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ