ΠΑΟΚ

Δημήτρης Πέλκας: Σταθερά σκόρερ και δημιουργός

Δημήτρης Πέλκας: Σταθερά σκόρερ και δημιουργός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιγκορ Τούντορ δήλωσε ικανοποιημένος από τον Δημήτρη Πέλκα, με τον νεαρό στα τελευταία επτά παιχνίδια να έχει τρία γκολ και να έχει "σερβίρει" στον Ρόμπερτ Μακ για να σκοράρει κόντρα στον Ατρόμητο. Μήνυμα Σαββίδη από τη Ν. Υόρκη (VIDEO).

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Πέλκας σκόραρε. Ο τελευταίος πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και έτσι βρήκε ξανά δίχτυα.

Ο Ιγκορ Τούντορ μετά το τέλος του αγώνα με τους Αρκάδες δήλωσε μεταξύ άλλων για τον Πέλκα πως "είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του" και αυτό μοιάζει... απόλυτα λογικό να το λέει, με βάση τα όσα προσφέρει ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τον τελευταίο μήνα.

Στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο που έγινε στις 27/01, πέτυχε το μοναδικό τέρμα του ΠΑΟΚ (η μπάλα βρήκε και στην πλάτη του Ρισβάνη) ενώ στον επόμενο αγώνα, αυτόν με τον Ατρόμητο στις 30/01, "έβγαλε" ωραία μπαλιά και "σέρβιρε" στον Ρόμπερτ Μακ για να κάνει ο Σλοβάκος το 1-0.

Απέναντι στον Ολυμπιακό (07/02), τους "κυανέρυθρους" (στο δεύτερο ματς Κυπέλλου στις 11/02) και τον Ηρακλή (14/02) δεν σκόραρε, ούτε έδωσε ασίστ αλλά πέτυχε γκολ στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό (21/2) και τον Αστέρα (27/2).

Οπως και να έχει, στα τελευταία επτά ματς του ΠΑΟΚ ο απολογισμός των τριών τερμάτων και της πάσας-ασίστ που έδωσε στον Μακ στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, είναι ιδιαίτερα καλός για τον Πέλκα ο οποίος είναι αρκετά θετικός όσον αφορά την απόδοσή του εδώ και έναν μήνα.

Ο νεαρός ανεβάζει στροφές και πλέον το ζητούμενο είναι να έχει ανάλογη συνέχεια καθώς και στο ξεκίνημα της σεζόν είχε κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά μετά "έπεσε" αγωνιστικά.

Με πούλμαν η αποχώρηση του ΠΑΟΚ

Επιπλέον, μετά και το λαϊκό δικαστήριο που στήθηκε πριν δύο εβδομάδες μετά την ήττα από τον Ηρακλή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το θέμα της ασφάλειας στα παιχνίδια της ομάδας και μάλιστα πριν δύο μέρες έγινε και σύσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη για να παρθούν αποφάσεις.

Μία από αυτές είναι και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως συμβαίνει με τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας, να φεύγουν από την Τούμπα με το πούλμαν της ομάδας και όχι με τα ΙΧ τους, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες, σε περίπτωση αρνητικών αποτελεσμάτων, να βρεθούν λίγοι θερμόαιμοι να δημιουργήσουν μεμονωμένα σε κάποιον παίκτη πρόβλημα.

Σαββίδης: "Θα έρθει η μέρα που θα σας δώσουμε χαρά"

Εξάλλου, στο ημίχρονο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης αφίχθη στο καφέ Ολιμπία, όπου τον περίμεναν τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και επευφημίες και ενδεικτικό είναι το κλίμα που επικράτησε όταν απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

"Κατά κάποιο τρόπο μας οδηγείτε, μας βάζετε να βαδίζουμε σε έναν σωστό δρόμο", είπε αρχικά και σ' αυτό το σημείο οι παρευρισκόμενοι φώναζαν "εσύ μας οδηγείς πρόεδρε". Συνέχισε, λέγοντας: "Ειλικρινά πιστεύω ότι θα έρθει η μέρα που θα σας δώσουμε όλους χαρά". Ορισμένοι ζητούσαν ως... πρώτη χαρά μία νίκη επί του Ολυμπιακού την Τετάρτη.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Κώστας Ευκαρπίδης, εκ των μελών της συντονιστικής επιτροπής του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, λέγοντας στον Ιβάν Σαββίδη: "Να σας καλωσορίσουμε και επίσημα στο σύνδεσμό μας, στη Νέα Υόρκη. Χίλια ευχαριστώ που ήρθατε και αποδεχτήκατε την πρότασή μας. Να είστε καλά".

Photo credits: actionimages.gr

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο σε βίντεο:

Οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου της ομάδας μας αμέσως μετά την άφιξη του για να παρακολουθήσει μαζί με τον Σύνδεσμο Φίλων του ΠΑΟΚ της Νεας Υόρκης τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Αστέρα και το καλωσόρισμα μας.

Δημοσιεύτηκε από PAOK Fan Club of New York στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ