ΠΑΟΚ

Δηλώνεται η λίστα χωρίς νέα μεταγραφή

Δηλώνεται η λίστα χωρίς νέα μεταγραφή
Τούντορ INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ δεν προλαβαίνει να δηλώσει κάποιον νέο παίκτη για τα ματς του Europa League και όποιος αποκτηθεί στο εξής, θα παίξει μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει κλείσει το ρόστερ του, "κοιτά" ελεύθερους παίκτες αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος αποκτηθεί στο εξής δεν θα παίξει στην Ευρώπη.

Η ΠΑΕ δεν προλαβαίνει (λόγω προθεσμίας που ήταν σήμερα μέχρι τις 17.00 το απόγευμα) να ανακοινώσει ποδοσφαιριστή για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ θυμίζουμε ότι πλέον έχει δικαίωμα μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη να πάρει κάποιον ελεύθερο παίκτη αλλά αυτός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις και όχι στην Ευρώπη.

Έτσι, η ΠΑΕ θα δηλώσει την λίστα των ποδοσφαιριστών για το Europa League δίχως την νέα μεταγραφή που πρόκειται να γίνει.

Κουλούρης: "Ηταν καλύτερα για μένα να φύγω..."

Για την μεταγραφή του στην Ανόρθωση, όπου θα παίξει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ευθήμης Κουλούρης

Συγκεκριμένα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το πώς αισθάνεται για το δανεισμό: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

Για το πότε ενημερώθηκε για το δανεισμό του στην Ανόρθωση: " Το έμαθα πριν το ματς με τα Γιάννενα. Ενημερώθηκα ότι δεν θα παίζω πολύ και μου είπαν ότι το καλύτερο ήταν να πάω κάπου αλλού. Έτσι έψαξα με τον μάνατζερ μου την καλύτερη λύση γιατί ήθελα να ήταν καλύτερη χρονιά φέτος".

Για το αν το "κυνήγησε" ο ίδιος ή ο ΠΑΟΚ: " Εγώ το κυνήγησα για να ξέρω τι ισχύει με την ομάδα, ο κ.Τούντορ μου είπε ότι δεν θα αγωνίζομαι πολύ και ήταν καλύτερο να φύγω και έτσι ο εκπρόσωπος μου βρήκε την Ανόρθωση".

Για το πώς του φαίνεται η Ανόρθωση: " Είναι μια πρόκληση για μένα η Ανόρθωση και το επίπεδο της ομάδας είναι καλό και θέλω να τα καταφέρω. Είναι στα πόδια μου να κάνω το καλύτερο δυνατό".

Για το αν ήταν έκπληξη ο δανεισμός: "Περίμενα ότι θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες και ήταν έκπληξη και για μένα και μου ανακοινώθηκε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ενώ ήρθα από την Εθνική χωρίς να έχω κάνει διακοπές".

Για το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ: "Είναι νωρίς ακόμα αλλά πιστεύω και εύχομαι να πάει καλά ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις".

Για τον στόχο του: "Θέλω να επιστρέψω πιο έτοιμος στον ΠΑΟΚ και θέλω να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής".

Για το ποιος παίκτης θα του λείψει: "Πολλά παιδιά θα μου λείψουν όπως και όλη η ομάδα. Δεν χρειάζεται να ξεχωρίσω κάποιον συγκεκριμένο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ