ΠΑΟΚ

"Δένει" Βαρέλα στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές στον Φερνάντο Βαρέλα που κάνει εξαιρετική σεζόν. Για τρεις μέρες στην Ελλάδα ο ατζέντης του, το μήνυμα που πήρε από το "Δικέφαλο". Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το όνομά του εφέτος ακούγεται πολύ και διαρκώς. Όχι μόνο γιατί σημείωσε το πλέον πολυσυζητημένο γκολ του πρωταθλήματος (αυτό στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), αλλά κυρίως επειδή κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Φερνάντο Βαρέλα που στατιστικά διατηρεί τα "βασικά" του νούμερα στα ίδια επίπεδα με πέρυσι (έχει 29 συμμετοχές και ένα γκολ, όταν πέρυσι είχε τελειώσει τη σεζόν με 39 ματς και ένα τέρμα), όμως από πλευράς απόδοσης έχει ανέβει κατακόρυφα.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο 30χρονος στόπερ έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε ηγέτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και να γίνει καθοριστικός σε πολλά παιχνίδια (είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρωτάθλημα είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ σε επεμβάσεις με 32 πετυχημένες, μία περισσότερη από τον δεύτερο Πασχαλάκη που λόγω θέσης θα μπορούσε να είναι πολύ πιο πάνω).

Πλέον, τυγχάνει καθολικής αποδοχής από τον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι που αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει πρόβλημα δισκοπάθειας και υποβάλλεται σε θεραπείες (ορισμένες φορές κάνοντας και ένεση) ανήκει στην κατηγορία των παικτών που έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2019 και ο ΠΑΟΚ θέλει να "μαγειρέψει πριν πεινάσει". Θέλει να συνάψει, δηλαδή, μαζί του νέο συμβόλαιο, αυξάνοντας τις ετήσιες απολαβές του (με το υπάρχον φτάνουν τις 600.000 ευρώ) και φυσικά τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΤΖΕΝΤΗ ΤΟΥ

Όλα όσα έχουν συμβεί από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έπειτα, έχουν "παγώσει" τα θέματα των ανανεώσεων, ωστόσο το όνομα του Βαρέλα είναι πρώτο στη σχετική λίστα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το σχετικό μήνυμα έχει σταλεί και στον ατζέντη του, Αντόνιο Τεσέιρα στο διάστημα της τριήμερης παραμονής του στην Ελλάδα, όταν είχε βρεθεί και στις κερκίδες της Τούμπας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ.

Όταν, λοιπόν, η κατάσταση ομαλοποιηθεί, ο Φερνάντο Βαρέλα θα είναι ο πρώτος που θα κληθεί για να κάνει διαπραγματεύσεις για νέο, βελτιωμένο, συμβόλαιο που θα τον "δέσει" με τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα. Ούτως ή άλλως η σχέση του με τον Δικέφαλο είναι ιδιαίτερη, αφού έχει γράψει στις Ακαδημίες του συλλόγου και τους δύο μεγαλύτερους γιους του, Γκουστάβο και Τομάς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ