ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχει θέμα για τον τελικό

Δεν υπάρχει θέμα για τον τελικό
Επεισόδια Τούμπα INTIME SPORTS

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνος ο Μάνταλος, το οποίο είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ. Ποια αναμένεται να είναι η τιμωρία. Σύσκεψη την Πέμπτη (17/4) για τον τελικό.

Με κάθε λεπτομέρεια αναφέρθηκε στα όσα έλαβαν χώρα στην Τούμπα ο Σταύρος Μάνταλος. Ο Καβαλιώτης διαιτητής συνέταξε το φύλλο αγώνος, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις σελίδες.

Σε αυτό αναφέρει τους πυρσούς που πετάχτηκαν, την καθυστερημένη έναρξη για τα ψάρια και την μπανάνα που πετάχτηκε στον Σαλίνο, χωρίς να αναφέρει ότι την επέστρεψε πίσω, καθώς αν είχε πέσει στην αντίληψη του θα είχε αποβληθεί.

Για το συμβάν Κατσουράνη- Μανιάτη έγραψαν ότι υπήρχαν συνεχόμενες αντεγκλήσεις από τους δύο παίκτες, δεν αναφέρει κάτι για ύβρεις μεταξύ των παικτών, αλλά δεν αναφέρει λεπτομέρειες για όσα έγιναν στη φυσούνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών, την οποία θα εκτίσει στα πλέι οφ, αλλά και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικούΣτην Αθήνα και συγκεκριμένα στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (17/4) στις 11:00 η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού και τα εισιτήρια που θα πάρουν οι δύο ομάδες.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ηλίας Γεροντίδης, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης και ο υπεύθυνος ασφαλείας Παναγιώτης Πλιάτσικας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ