ΠΑΟΚ

"Δεν πήρε Κουμάλο στην Εθνική γιατί δεν τον πιστεύει"

"Δεν πήρε Κουμάλο στην Εθνική γιατί δεν τον πιστεύει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα αναλύει το βαθύτερο λόγο του αποκλεισμού του αμυντικού του ΠΑΟΚ Κουμάλο από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό των "Μπαφάνα-Μπαφάνα".

Η απόφαση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Νότιας Αφρικής, Γκόρντον Ίγκεσουντ να μην συμπεριλάβει τον Μπονγκάνι Κουμάλο στις επιλογές του για τον αγώνα της Νότιας Αφρικής με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Ο ίδιος ο εκλέκτορας των "Μπαφάνα-Μπαφάνα" εξήγησε την απόφασή του δηλώνοντας: "Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθεται στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του και γνωρίζω ότι μετά το Κόπα Άφρικα κουβαλά και ένα ελαφρύ τραυματισμό. Επέλεξα να μην τον καλέσω λόγω του ότι δεν παίζει στην ομάδα του".

Συντάκτης της ιστοσελίδας " citizen.co.za", όμως, ζήτησε να μάθουν από τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο τι γίνεται με τον Κουμάλο και πληροφορήθηκαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αγωνίστηκε βασικός στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πλατανιά και είχε χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στα προηγούμενα ματς από τον αγώνα με την ΑΕΚ και έπειτα.

Και αυτές οι πληροφορίες τον έκαναν να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι για τον αποκλεισμό του Κουμάλο από την Εθνική. Κι ακόμη ότι ο Ίγκεσουντ πιστεύει πώς δεν είναι μία υπολογίσιμη μονάδα για την άμυνα των "Μπαφάνα-Μπαφάνα".Στο δημοσίευμα του " citizen.co.za", γίνεται λόγος και για την άρνηση του Κουμάλο να μιλήσει για το θέμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ