ΠΑΟΚ

Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Τζαβέλλας

Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Τζαβέλλας
Τζαβέλλας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα την Τρίτη και διαπιστώθηκε πως ακόμη δεν είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα χρειαστεί χρόνο για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση... Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής το βράδυ της Τρίτης υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα και διαπιστώθηκε πως ακόμη δεν είναι έτοιμος για να "ανεβάσει" ρυθμούς. Η ΠΑΕ αναφέρει:

"Σε υπερηχογράφημα υποβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Τζαβέλλας προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του στους προσαγωγούς. Η ανάλυση της εξέτασης έδειξε πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας της σοβαρότητας της θλάσης, αφού τη στιγμή του τραυματισμού υπέστη αποκόλληση έκφυσης του προσαγωγού, αλλά και προϋπάρχουσας χρόνιας τενοντίτιδας στην περιοχή των προσαγωγών.

Ο Τζαβέλλας θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει δώσει ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ, Γιώργος Οικονομίδης και σε περίπου δύο εβδομάδες θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία έτσι ώστε να φανεί αν το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, δίχως να υπάρχει κίνδυνος υποτροπής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ