ΠΑΟΚ

Δεν βιάζονται για Σαμπράνο στον ΠΑΟΚ

Dortmund's Marco Reus, left, and Frankfurt's Carlos Zambrano from Peru challenge for the ball during the German first division Bundesliga soccer match between BvB Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Saturday, April 25, 2015. (AP Photo/Frank Augstein)
Dortmund's Marco Reus, left, and Frankfurt's Carlos Zambrano from Peru challenge for the ball during the German first division Bundesliga soccer match between BvB Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Saturday, April 25, 2015. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Τι συμβαίνει με τον Κάρλος Σαμπράνο και πώς η δική του περίπτωση ανοίγει την κουβέντα περί απόκτησης δανεικών απ' τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ενίσχυσης για το κέντρο της άμυνας, με τους ιθύνοντες της ομάδας να δείχνουν πως η συγκεκριμένη κίνηση κρίνεται μεν απαραίτητη αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν επείγει.

"Μπορούν να πορευτούμε ως έχουμε στα παιχνίδια της τρίτης προκριματικής φάσης", έλεγαν σε πηγαδάκια οι ασπρόμαυροι, κάτι που δείχνει και το τρόπο σκέψης τους.

Η περίπτωση Κάρλος Σαμπράνο απαιτεί ειδικούς χειρισμούς, θέλει το χρόνο της και στον ΠΑΟΚ δείχνουν πως… έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για να δουλέψουν προκειμένου να πετύχουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Με αφορμή την απόκτηση του Μακ αλλά και την κίνηση για Σαμπράνο, στον ΠΑΟΚ άνοιξε εκ νέου η συζήτηση που αφορά τους δανεισμούς παικτών. Ο Δικέφαλος του βορρά είχε φτάσει σε σημείο να έχει (την σεζόν 2013-14) έξι δανεικούς στο ρόστερ του, και από το συγκεκριμένο άκρο, έφτασε στο άλλο, καθώς υπήρξε περίοδος στην οποία η σκέψη απόκτησης δανεικών ήταν απαγορευμένη.

Πλέον, μετά από εσωτερικές συζητήσεις, διαπιστώθηκε πως υπάρχουν "δανεισμοί" και "δανεισμοί", γι’ αυτό και τόσο στην περίπτωση του Μακ όσο και σε αυτή του Σαμπράνο, ο ΠΑΟΚ εξετάζει διεξοδικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την συνεργασία του με τον παίκτη που εντάσσει στο ρόστερ του με την μορφή δανεισμού.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ