ΠΑΟΚ

Δεν τελειώνει τα ματς ο ΠΑΟΚ, το λένε και οι αριθμοί

Δεν τελειώνει τα ματς ο ΠΑΟΚ, το λένε και οι αριθμοί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του συμφωνούν ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να μάθει να "τελειώνει" παιχνίδια στα οποία κυριαρχεί και η στατιστική δικαιώνει την άποψή τους.

Είτε στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του, είτε στα δύο του ελληνικού πρωταθλήματος (με Παναιτωλικό και Αστέρα), ο ΠΑΟΚ άφησε όσους όσοι τον παρακολούθησαν με την αίσθηση ότι αδίκησε τον εαυτό του. Από τον άδοξο αποκλεισμό κόντρα στον Άγιαξ, μέχρι την αγχωτική νίκη με τον Αστέρα των δέκα παικτών για ένα ημίχρονο στην Τρίπολη, το συμπέρασμα είναι κοινό. Το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων του δεν αποτυπώνει την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζει.

Γι' αυτό, τόσο ο Βλάνταν Ίβιτς, όσο και οι ποδοσφαιριστές του έχουν καταλήξει δημόσια στο συμπέρασμα: "πρέπει να τελειώνουμε τα ματς".

Το παραπάνω επιβεβαιώνει και η στατιστική στο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μετά από τις δύο πρώτες-στην ουσία και όχι τύποις-αγωνιστικές είναι δεύτερος σε τελικές προσπάθειες. Έχει 30 έναντι 45 του Παναθηναϊκού που προπορεύεται, 29 του Ολυμπιακού και 26 της ΑΕΚ, όμως στην ευστοχία είναι δέκατος με μόλις 4 τέρματα (ο Ολυμπιακός έχει 8, ο Παναθηναϊκός 7 και η ΑΕΚ 6).

Σαφώς και οι παραπάνω αριθμοί δημιουργούν άμεσα την ανάγκη βελτίωσης στις επιδόσεις στο σκοράρισμα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έρθουν ματς που η αστοχία θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ