ΠΑΟΚ

Δεν προχωρά για Βαρέλα, δεν μιλά με Πάτο

Δεν προχωρά για Βαρέλα, δεν μιλά με Πάτο
Βαρέλα

Ο Ίβιτς δήλωσε πως δεν περίμενε μεταγραφή μέχρι τους πρώτους αγώνες για το Champions League και αυτή τη γραμμή τηρεί και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά την ήττα με σκορ 4-3 από τη Στεάουα κυκλοφόρησαν σενάρια ότι ο ΠΑΟΚ ρίχνει γέφυρες για τον Φερνάντο Βαρέλα, καθώς και ο ιδιοκτήτης της ρουμανικής ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του.

Από τον ΠΑΟΚ, όμως, τονίζουν ότι δεν ασχολούνται με την περίπτωση Βαρέλα, ασχέτως αν ο Μπεκάλι διαρρέει μέσω ατζεντηδων ότι ζητά λιγότερα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υπογραμμίζουν, μάλιστα, με έντονα γράμματα την παρουσία πέντε στόπερ στην ομάδα.Κατά συνέπεια ισχύει η δήλωση του Ίβιτς ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με το υπάρχον ρόστερ, ενισχυμένος μάλιστα και από την πρόωρη επιστροφή από τις διακοπές του Μακ.

Ίσως μετά από αυτά τα ματς και ανάλογα και την εικόνα της ομάδας, ανοίξει και πάλι η αναζήτηση για μία -δυο προσθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Όστερμπεκ ανέβηκε σήμερα και ο ατζέντης του Μακ, Γιουραϊ Βένγκλος και είχε συζήτηση με τον Μίχελ, χωρίς να προκύπτει κάτι νέο.

Δεν υπάρχει επαφή με Πάτο

Τέλος, από τον ΠΑΟΚ προκύπτει ότι δεν υπάρχει καμία επαφή του Λούμπος Μίχελ, που κάνει όλες τις επαφές για τις μεταγραφές, είτε με τον Αλεσάντρε Πατo είτε με τον ατζέντη του, το όνομα του οποίου εμφανίστηκε ως στόχος του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπήκε ο Κάνιας, ιώσεις ταλαιπωρούν Πέλκα, Μπρκιτς
Άμυνα με στεγανά, το πρώτο στοίχημα
Η αυτογκολάρα της Στεάουα με ΠΑΟΚ
Ανεβαίνει Ολλανδία ο Μακ!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ