ΠΑΟΚ

Δεν προπονήθηκε ο Κίτσιου στον ΠΑΟΚ

Δεν προπονήθηκε ο Κίτσιου στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Εκτός προπόνησης του ΠΑΟΚ έμεινε ο Κίτσιου το Σάββατο (1/8), λόγω ενοχλήσεων. Ο Λούκας απουσίαζε με ειδική άδεια όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ. (VIDEO)

Το ρεπό της Παρασκευής (31/7) βγήκε... "ξινό" στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς η επιστροφή τους στις προπονήσεις το απόγευμα του Σαββάτου επιφύλασσε ένα πολύ έντονο πρόγραμμα διάρκειας 100 λεπτών από τον Τούντορ.

Αρχικά το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και ασκήσεις κατοχής και μεταβίβασης με συγκεκριμένες κατευθύνσεις περιελάμβανε αρχικά το πρόγραμμα. Έπειτα υπήρξε έντονο πρόγραμμα με εναλλαγή ασκήσεων κατοχής και πρέσινγκ σε μικρούς χώρους και αυτό που…αποτελείωσε τα αποθέματα των ποδοσφαιριστών ήταν τα «ανοίγματα» στο τελευταίο μέρος της προπόνησης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Χαρίσης (θεραπεία), Αθανασιάδης (ατομικό και θεραπεία), Λούκας (ειδική άδεια), Κίτσιου (προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη) και Πόζογλου (ατομικό). Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, στις 10:00 το πρωί και στις 19:00 το απόγευμα, αμφότερες στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ