ΠΑΟΚ

Δεν προπονήθηκε ο Γκολάσα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ / MEDIA DAY ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Γκολάσα MOTIONTEAM

Ο Ισραηλινός έμεινε στο γυμναστήριο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό δυσκολεύει αρκετά.

Ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής (30/1) συμμετείχε ο Εγιάλ Γκολασά, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Ισραηλινός έμεινε στο γυμναστήριο, αφού ήταν καταβεβλημένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης και οι Τζιόλης, Δεληγιαννίδης, οι οποίοι σιγά-σιγά θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Τακτική εν όψει Παναιτωλικού

Στην τακτική ήταν αφιερωμένη η προπόνηση της Παρασκευής, ουσιαστικά η τελευταία πριν την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις επίσημες υποχρεώσεις και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και το 5-2 οι παίκτες του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με ζητούμενο να βγάλουν στο διπλό όσα δούλεψαν στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Ειδική μέριμνα υπήρχε τόσο για την εκμετάλλευση όσο και για την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες του Δικεφάλου δείπνησαν στον 4ο όροφο της Τούμπας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου οπότε θα κάνουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στη συνέχεια ο Άγγελος Αναστασιάδης θ’ ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ