ΠΑΟΚ

Δεν παίζει με ΑΕΛ ο Κάμπος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΒΑΡΕΛΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΒΑΡΕΛΑ ICON

Ο Τζάλμα Κάμπος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού και θα μείνει εκτός επιλογών Λουτσέσκου για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα. Τεστάρει Κρέσπο την Τετάρτη ο Ρουμάνος τεχνικός

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκουράστηκαν την Δευτέρα και την Τρίτη (26/9) το απόγευμα επέστρεψαν στην δουλειά. Κάτω από τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού και των συνεργατών του δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, το passing game και την κατοχή, με διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Οι Μάριν Λέοβατς, Γκόικο Τσίμιροτ και Λέο Μάτος ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και την Τετάρτη θα δουλέψουν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε ατομικά, την Τετάρτη (27.09) θα ανεβάσει ρυθμούς, γεγονός που θα λειτουργήσει σαν τεστ και αν όλα πάνε καλά θα ενσωματωθεί με το γκρουπ και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αντίθετα, ο Τζάλμα Κάμπος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού. Ο Ανγκολέζος έκανε θεραπεία και το ιατρικό επιτελείο ενημέρωσε τον προπονητή ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον παίκτη για το προσεχές παιχνίδι.

Τέλος ο Ντόριαν Λεβέκ δούλεψε στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης και αύριο αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα επανένταξης. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη (27/9) στις 17:00 στην Νέα Μεσημβρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ