ΠΑΟΚ

Δεν πάει σε εκτεταμένο rotation ο Τούντορ

Δεν πάει σε εκτεταμένο rotation ο Τούντορ
Τούντορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς σχεδιάζει τα πλάνα του για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με Αστέρα και Ολυμπιακό ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ.

Καθοριστικά για την έκβαση που θα έχει η πορεία του ΠΑΟΚ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και ο Ολυμπιακό.

Και είναι λογικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και κυρίως ο Ίγκορ Τούντορ να δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στη διαχείρισή τους, τη στιγμή μάλιστα που έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι συχνοί τραυματισμοί (Γλύκος, Κλάους, Ροντρίγκες, Ζάιρο βρίσκονται στο τελικό στάδιο επιστροφής στην αγωνιστική δράση και ο Μπερμπάτοφ στη Βουλγαρία).

Ο 37χρονος τεχνικός δεν προτίθεται να μπει σε διαδικασία εκτεταμένου ροτέισιον, με βάση όσα έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης (25-2). Μπροστά από την Βελλίδη θα διατηρήσει τους Τζαβέλλα και Χατζηισαΐα (θα μετατεθεί στη θέση που είχε ο Μαλεζάς στη Λεωφόρο) και ο Βίτορ είναι αυτός που πάρει φανέλα βασικού αντί του Κατερινιώτη

Ο Κίτσιου και ο Λέοβατς θα αγωνιστούν στα άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και ο Τσίμιροτ θα έχει πιθανόν παρτενέρ (στη θέση του τιμωρημένου Χαρίση) τον Άντονις, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή του Κάτσε ή του Τζιόλη, αφού τους δοκίμασε όλους σήμερα.

Το βάρος των επιθετικών ενεργειών θα αναλάβουν οι Πέλκας, Μακ και Μυστακίδης είτε με τους δύο τελευταίους στα άκρα, είτε με τους δύο νεαρούς Έλληνες πίσω από τον Σλοβάκο.

Γιατί ο Τούντορ δεν φοβάται την κούραση των παικτών του; Ο Κροάτης τεχνικός θεωρεί ότι το διάστημα από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης είναι επαρκές για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους όσοι θα αγωνιστούν.

Αν, ωστόσο, κάποιος ή κάποιοι κριθεί ότι είναι επιβαρυμένοι ενόψει Ολυμπιακού, τότε θα έχει περισσότερες εναλλακτικές για να σχεδιάσει κάπως διαφορετικά τον ημιτελικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ