ΠΑΟΚ

Δεν ξεχνάει κανείς τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ

Δεν ξεχνάει κανείς τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Συμπληρώνονται 17 χρόνια από την ημέρα που η οικογένεια του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε έξι "παιδιά" της.

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/10) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί, στο μνημείο που έχει στηθεί παραπλεύρως της εθνικής οδού, στα Τέμπη, το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι φίλους του ΠΑΟΚ που έχασαν την ζωή τους τα ξημερώματα τις 4ης Οκτωβρίου 1999.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέστρεφαν από την Αθήνα, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχαν παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-1), στο ΟΑΚΑ. Για τους Χαράλαμπο Ζαπουνίδη (20 ετών), Δημήτριο Ανδρεαδάκη (25 ετών), Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιο Θέμελη (22 ετών), Γεώργιο Γκανάτσιο (22 ετών), και Κυριάκο Λαζαρίδη (17 ετών), το συγκεκριμένο ήταν το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ που παρακολούθησαν.

Οι έξι φίλοι του ΠΑΟΚ ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του λεωφορείου που τους μετέφερε στην Θεσσαλονίκη, όταν αυτό συγκρούστηκε με φορτηγό και έπεσε σε χαντάκι επτά μέτρων, στη προσπάθειά του να προσπεράσει όχημα. Νεκρός ανασύρθηκε και ο οδηγός του φορτηγού, Αστέριος Αγκζιώτης (68 ετών).

Στο μνημείο που στήθηκε στα Τέμπη, και πριν από λίγους μήνες μεταφέρθηκε σε νέο σημείο λόγω των έργων που γίνονται για την κατασκευή τούνελ, υπάρχουν τα ονόματα των έξι αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ, με την επιγραφή "η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνεχίζει παραπέρα".

Το μνημόσυνο θα τελεστή παρουσία εκπροσώπων όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, καθώς και των φίλων της ομάδας, οι οποίοι στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Βέροια για το παιχνίδι ποδοσφαίρου (16:00).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ