ΠΑΟΚ

Δεν κλήθηκε στην εθνική Περού ο Σαμπράνο

Argentina's Ezequiel Lavezzi, left, and Peru's Carlos Zambrano fight for the ball during a 2014 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Sept. 11, 2012. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina's Ezequiel Lavezzi, left, and Peru's Carlos Zambrano fight for the ball during a 2014 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Sept. 11, 2012. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Ο Κάρλος Σαμπράνο έμεινε εκτός κλήσεων του Ομοσπονδιακού τεχνικού του Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα για τα ματς με Αργεντινή και Κολομβία.

Τις τελευταίες μέρες είχε ανοίξει συζήτηση στο Περού για το αν κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας ο Κάρλος Σαμπράνο για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Αργεντινή (5/10) και την Κολομβία (10/10).

Τελικά, ο 29χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν θα φύγει στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, καθώς ο Ρικάρντο Γκαρέκα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού, δεν τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του, προφανώς προσμετρώντας το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Photo Credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ