ΠΑΟΚ

Δεν ενδιαφέρει, πλέον, ο Σπόραρ

Δεν ενδιαφέρει, πλέον, ο Σπόραρ
Σπόραρ GREGA WERNIG

Η επαφή με τον ατζέντη του 21χρονου Σλοβένου φορ Σπόραρ και τα σημάδια που δείχνουν ότι η απόκτηση σέντερ φορ είναι θέμα χρόνου.

Ο Φρανκ Αρνεσεν έχει εστιάσει, αποκλειστικά, στην απόκτηση κεντρικού επιθετικού, με την οποία θα κλείσουν, όπως φαίνεται, οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ. Οπως παραδέχθηκε, εξάλλου, και ο Ιγκόρ Τούντορ στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου η παρουσία ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ κρίνεται απαραίτητη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα φέρει στην Τούμπα τον 21χρονο Σλοβένο φορ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος είχε προταθεί στον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του, μετά από επαφή που είχε με τον ατζέντη του παίκτη, κάτι που αποδεικνύει, πρώτον, ότι η απόκτηση επιθετικού, πλέον, είναι θέμα χρόνου και, δεύτερον, ότι ο Αρνεσεν καταλήγει σε άλλον ποδοσφαιριστή, πιο έμπειρο και πιο μεγάλο όνομα από τον Σπόραρ, για να καλύψει την θέση.

Ο Τοϊβόνεν αποτελεί πάντα τον μεγάλο στόχο του Δανού, χωρίς να έχει φύγει από το "κάδρο" του ο Ρούντνεβς που δεν υπολογίζεται από το Αμβούργο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ