ΠΑΟΚ

Δεν είναι απολύτως έτοιμοι Μπίσεσβαρ, Βαρέλα

Δεν είναι απολύτως έτοιμοι Μπίσεσβαρ, Βαρέλα
Βαρέλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς σχεδιάζει την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ προσμετρώντας το γεγονός ότι Βαρέλα και Μπίσεσβαρ δεν είναι ακόμη σε καλή φόρμα. Σύσκεψη χθες το βράδυ για τα μεταγραφικά.

Ο Χοσέ Κάνιας μπήκε ως αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντίναμο στην Τιφλίδα και άλλαξε άρδην την εικόνα της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ και τις ισορροπίες στο ματς. Εδειξε παράλληλα ότι πλέον πατά γερά στα πόδια του και θα είναι απόψε στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

O Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει την ίδια βεβαιότητα ότι το ίδιο συμβαίνει με τους Φερνάντο Βαρέλα και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο δεύτερος μπήκε κι αυτός αλλαγή στην Τιφλίδα και είχε εξαιρετικά παρουσία, όμως ακόμη δεν έχει τις δυνάμεις που θα τον βοηθήσουν να βγάλει σε υψηλό επίπεδο ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο.
Όσο για τον Βαρέλα είναι ακόμη πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, λόγω και του τραυματισμού (θλάση) με την οποία είχε έρθει από τη Στεάουα.

Το πιθανότερο είναι ο Βαρέλα να μείνει στον πάγκο και έτσι η άμυνα μπροστά από τον Γλύκο να αποτελείται από τους Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς. Ο Μπίσεσβαρ ίσως είναι ένας από τους τρεις μέσους (οι σίγουροι άλλοι δύο είναι ο Κάνιας και ο Τσίμιροτ), χωρίς να αποκλείει κανείς τη χρησιμοποίηση ενός από τους Σάχοφ, Χαρίση.

Στην επίθεση θα αγωνιστεί η τριάδα Τζάλμα, Ροντρίγκες και Κουλούρη, αφού ο Κλάους με τις ενοχλήσεις στη μέση είναι εκτός αποστολής.

Σύσκεψη Ιβάν-Μιχελ-Ιβιτς για τα μεταγραφικά

Εξάλλου, χθες το βράδυ ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε σύσκεψη στο Μακεδονία Παλλάς, παρουσία των Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς με κυρίως θέμα την μεταγραφή επιθετικού για να κλείσει το ρόστερ. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου ενημερώθηκε και για άλλα ζητήματα της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ