ΠΑΟΚ

"Δεν αρνήθηκε τον ρόλο του ηγέτη ο Τιάμ"

"Δεν αρνήθηκε τον ρόλο του ηγέτη ο Τιάμ"

Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ που αφορά τους δανεικούς της Γιουβέντους την περσινή σεζόν υπάρχουν ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Μάμε Τιάμ και την παρουσία του στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Μάμε Τιάμ είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα του ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι έρχεται στην Τούμπα με την ταμπέλα του άκρως εξελίξιμου ποδοσφαιριστή. Σ' αυτό συντελεί η πολύ καλή παρουσία που είχε πέρυσι στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε ρεπορτάζ αναφορικά με τους παίκτες της Γιουβέντους που την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν σε άλλους συλλόγους με την μορφή δανεισμού.

Πρώτος στη σχετική λίστα ήταν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μάμε Τιάμ για τον οποίο η ιστοσελίδα spazioj.it αναφέρει: " Στην πρώτη του χρονιά αγωνιζόμενος σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα (σ.σ. εννοεί στο Βέλγιο αφού ο Τιάμ αγωνιζόταν στην Ζούλτε Βάρεγκεμ), στην Γιουβέντους δεν θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι ικανοποιημένοι με αυτόν.

Αγωνίστηκε ως δεξί και αριστερό εξτρέμ και δεν αρνήθηκε να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη. Η εξαιρετική σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα είχε ως αποτέλεσμα γι' αυτόν να ενδιαφερούν κάποιες ιταλικές ομάδες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ