ΠΑΟΚ

Δεν αλλάζει το τιμ του Ίβιτς

Δεν αλλάζει το τιμ του Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα συνεχίσει με τους ίδιους συνεργάτες στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με μικρή πιθανότητα κάποιο νέο μέλος.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, κατά την διάρκεια της παρουσίασής του από τον Λούμπος Μίχελ, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχύσει το τιμ συνεργατών του με κάποιον ακόμη, δίνοντας έμφαση στο κομμάτι της αποκατάστασης των παικτών μετά τους αγώνες.

Τελικά, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει με το ίδιο τιμ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε ότι ο Βλάνταν Ίβιτς είχε ως βοηθούς τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και τον Γιάννη Θωμαΐδη, όπως και τον Γρηγόρη Καβαλιεράτο, ανέβασε εκ νέου ως γυμναστή στην πρώτη ομάδα τον Δημήτρη Δανιηλίδη και κράτησε τον Ιταλό Πάολο Αρτίκο σε ρόλο γυμναστή αποκατάστασης. Επίσης, ανέβασε από τη δεύτερη ομάδα ως προπονητή τερματοφυλάκων τον βετεράνο γκολκίπερ, Χρήστο Κελπέκη.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου είχε συζητήσεις για συνεργασία με συμπατριώτη του, επαγγελματία του χώρου που εργάζεται σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας της πατρίδας του, όμως δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ