ΠΑΟΚ

Δεμουρτζίδης: "Δεν μας έγινε πρόταση από τον ΠΑΟΚ"

Δεμουρτζίδης: "Δεν μας έγινε πρόταση από τον ΠΑΟΚ"

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, αναφέρθηκε στο θέμα του Καρατάσιου και της πιθανής επένδυσης του Ιβάν Σαββίδη στην συγκεκριμένη περιοχή.

Για το θέμα της πιθανής εκμετάλλευσης της περιοχής του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου από τον ΠΑΟΚ (και την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στην συγκεκριμένη περιοχή) μίλησε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Συγκεκριμένα είπε:

"Υπήρξε μια συνάντηση για να πληροφορηθώ από πρώτο χέρι. Μου είπαν ότι είμαι ευπρόσδεκτος. Πήγα και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι στην ουσία δεν υπάρχει πρόταση. Υπάρχει μια συζήτηση σε πρώιμο στάδιο. Ξεκίνησε δημοσιογραφικά και την άκουσα εκείνη την μέρα. Ο κ. Γκαγκάτσης ο οποίος εκπροσωπούσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είπε 'ότι έχουμε αυτή την πρόταση αλλά δεν είναι και δεσμευτική'.

Είμαστε σε ένα διερευνητικό στάδιο. Είπε, λοιπόν, πως η πρόταση είναι διερευνητική. Οπότε είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο, είναι συζητήσεις που γίνονται. Στο βραδινό μας δημοτικό συμβούλιο καταγγείλαμε ενέργειες που γίνονται για τον Δήμο μας χωρίς να υπάρχει ο Δήμος μας και σε αυτό το επίπεδο την θεωρώ προσβλητική".

Πηγή: thestival.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ