ΠΑΟΚ

Δεληγιαννίδης: "Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη"

Δεληγιαννίδης: "Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη"

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, προερχόμενς από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη σεζόν που ξεκινά, την ομάδα του και τον πρώτο αγώνα με τη Ζίμπρου.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ένας από τους πολλούς εκπροσώπους της νέας γενιάς των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ. Ο 18χρονος μέσος αναφέρθηκε στη σεζόν που ξεκινά, τσην ομάδα του και στον πρώτο αγώνα με τη Ζίμπρου.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

"Οντως είμαστε μια νέα ομάδα. Ηρθαν καινούριοι ποδοσφαιριστές κι έχουν ενσωματωθεί - πιστεύω - γρήγορα. Την Πέμπτη είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα. Κατά τη δική μου άποψη προσπάθησαν όλα τα παιδιά, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν - φυσικά - καλύτεροι από την αντίπαλη ομάδα. Είχαμε τρεις ευκαιρίες, είχαμε κι ένα δοκάρι, δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ . ανούσιο μπορώ να πω, από μια στημένη φάση, δε μας είχε κάνει επίθεση η αντίπαλη ομάδα και δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα, κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής, σίγουρα ένα μειονέκτημα είναι που δεν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη".

- Ποιό ήταν το δίδαγμα για εσάς από τον αγώνα της Πέμπτης;

"Ποδοσφαιρικό δίδαγμα .. ναι, γιατί έχουμε μάθει στο ποδόσφαιρο πως όταν μια ομάδα κάνει ευκαιρίες και δε βάζει γκολ, μας έχει δείξει πως θα δεχτεί το γκολ κι έτσι δε θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει".

- Αυτό που έχετε στο μυαλό σας για το ξεκίνημα, κόντρα σε μια ομάδα που είναι ερωτηματικό ελέω του ότι δεν υπάρχουν πολλές ποδοσφαιρικές της παραστάσεις ακόμη, ποιο είναι ώστε να μπορέσετε να πάρετε αυτό που θέλετε;

"Το μόνο πράγμα που κοιτάμε τώρα είναι μόνον η νίκη. Γιατί θέλουμε να πάρουμε και ψυχολογία επειδή την Πέμπτη 'έπεσε' η ψυχολογία μας με το αποτέλεσμα που είχαμε, κοιτάμε σίγουρα τη νίκη για ν' ανέβει κι η ψυχολογία των παιδιών κι όλου του κόσμου για να δει πως είμαστε μια ομάδα η οποία μπορεί και πιστεύουμε πως θα προκριθεί στην Ευρώπη και θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα".

- Δεύτερος διαδοχικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ - θεωρητικά - σε ρόλο ισχύος. Θεωρείς πως σας επηρεάζει λόγω και του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας που έχει πλέον η ομάδα;

"Δεν πιστεύω πως είμαστε φαβορί. Τον αντίπαλο δεν τον βλέπουμε σα να είμαστε εμείς το φαβορί γιατί όλοι έλεγαν και την Πέμπτη πως ήμασταν εμείς το φαβορί και τελικά βρεθήκαμε να χάνουμε. Κοιτάμε τον αντίπαλο στα ίσα, δεν τον υποτιμάμε για κανένα λόγο κι όπως είπα, πάμε για τη νίκη".

- Με δεδομένο πως βρισκόμαστε στην έναρξη της σεζόν και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους;

"Πολλοί είναι οι στόχοι. Οι στόχοι είναι να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα, να προσπαθήσουμε να φτάσουμε - όπως κάναμε και πέρσι - στο Κύπελλο αλλά τελικά δεν καταφέραμε να το σηκώσουμε, να προκριθούμε στην Ευρώπη και μετά ο Θεός θα δείξει τί θα πάρουμε"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ