ΠΑΟΚ

Δεληγιαννίδης: "Νίκη για να έχουμε περισσότερους βαθμούς στο γήπεδο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στη στήριξη του κόσμου παρά την απουσία του από δέκα εντός έδρας αναμετρήσεις, στάθηκε ο ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε στη "Novasports" με φόντο την αναμέτρηση με τον Πλατανιά με την οποία πέφτει η αυλαία της Σούπερ Λιγκ και αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχει εκείνος και οι συμπαίκτες του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Για το τι κρατάει από την σεζόν: "Κάναμε μια πολύ καλή σεζόν, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με νίκη έτσι ώστε να έχουμε τους περισσότερους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο".

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά και τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο: "Μπορεί να είχαμε δέκα αγώνες χωρίς κόσμο, αλλά ήταν πάντα δίπλα μας. Είτε ερχόντουσαν έξω από το γήπεδο είτε στις προπονήσεις μας για να μας εμψυχώνουν. Τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους ευχαριστήσουμε".

Για την ομάδα του Πλατανιά: "Ξέρουμε πως έχει υποβιβαστεί. Το να παίζεις με τον ΠΑΟΚ όμως είναι ένα κίνητρο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νίκος Μαχλάς: "Στο πρόσωπο του Σαββίδη βλέπω έναν άλλο Θόδωρο Βαρδινογιάννη"
Ώρα εκλογών στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ
Λουτσέσκου: "Όλοι θα βοηθήσουμε τον Πρίγιοβιτς να βγει πρώτος σκόρερ"
Μαζί με την ομάδα ο Σαββίδης
Τελειώνει την πώληση του Σάμπο ο ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ