ΠΑΟΚ

Δεληγιαννίδης, από back-up του Μάτος πάει δανεικός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η υπόθεση Βιεϊρίνια έχει συγκεντρώσει πάνω της το ενδιαφέρον των πάντων στον ΠΑΟΚ, όμως σήμερα θα κριθεί και το μέλλον του Δεληγιαννίδη.

Δεν είναι καθοριστική μόνο για την υπόθεση Βιεϊρίνια η σημερινή (31/8) ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να φύγουν δανεικοί και ορισμένοι παίκτες και ένας εξ αυτών είναι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Ο 21άχρονος μπακ βρίσκεται στη Λευκορωσία με την αποστολή των Ελπίδων και περιμένει να μάθει τα μαντάτα από τις επαφές του ατζέντη του με εκπροσώπους ομάδας της Superleague για τον δανεισμό του για έναν χρόνο.

Η περίπτωση του Δεληγιαννίδη αναδεικνύει την απουσία σοβαρού σχεδίου αξιοποίησης των πιτσιρικάδων που βγαίνουν απο τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.Αξίζει να σημειώσουμε χαρακτηριστικά το εξής:Πέρυσι ο νεαρός άσος είχε κάνει 4 συμμετοχές σε επίσημα ματς του ΠΑΟΚ και είχε σκοράρει στο εντός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.Τόσο για τον ίδιο, όσο και για άλλους νεαρούς του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς-πριν αποχωρήσει από την ομάδα- σε συζητήσεις για τον σχεδιασμό της φετινής σεζόν είχε εισηγηθεί να πάρουν περισσότερο χρόνο φέτος, κυρίως στο Κύπελλο και στην Ευρώπη-εφόσον η ομάδα έμπαινε σε ομίλους-και με δεδομένο ότι ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς έδειχνε να πιστεύει στο ταλέντο του και μάλιστα του είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι τον υπολόγιζε ως back up του Μάτος. Ο Σέρβος τεχνικός έφυγε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε και ο Δεληγιαννίδης βρέθηκε χαμηλότερα στις επιλογές της νέας τεχνικής ηγεσίας, γι' αυτό και ο ατζέντης του άρχισε επαφές προκειμένου να βρεθεί η ομάδα που θα του δώσει σαφώς πιο ενεργό ρόλο.Και σήμερα θα φανεί αν οι προσπάθειες έπιασαν τόπο.

Θυμηθείτε ένα παλιότερο αφιέρωμα του Sport24.gr στον Δεληγιαννίδη.

Παρακολοθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ