ΠΑΟΚ

Bazaar στα καταστήματα του ΠΑΟΚ

PAOK City Store

Bazaar στα καταστήματα του ΠΑΟΚ

Την Δευτέρα 30/11 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας προσκαλεί στο PAOK FC Official Store και το PAOK City Store, ώστε να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές του Bazaar που θα πραγματοποιηθεί.

Στο Bazaar θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων: Από καπέλα και t-shirt μέχρι θήκες κινητών, πυτζάμες, ρούχα προπόνησης και πολλά άλλα.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και αγοράστε τα επίσημα προϊόντα του ΠΑΟΚ σε τιμές 1 ευρώ, 3 ευρώ, 5 ευρώ, 10 ευρώ και 20 ευρώ! Παράλληλα, θα μπορείτε να προμηθεύεστε τα αντίστοιχα προϊόντα και από το store.paokfc.gr καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Σας περιμένουμε όλους στα επίσημα καταστήματα του ΠΑΟΚ, για αγορές με ανεπανάληπτες εκπτώσεις…

SHARE:

BEST OF NETWORK

Χάρτης: Η ισότητα των δύο φύλων ανά χώρα. Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

Σε υψηλότερη θέση από τις ΗΠΑ η χώρα μας στο ζήτημα της ισότητας των ανδρών - γυναικών. Δείτε τον παγκόσμιο χάρτη και τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα δύο φύλα ανά χώρα. Ποιο κράτος έχει επιτύχει την 'απόλυτη ισότητα';

Οι 50 νέες σειρές που θέλουμε να τσεκάρουμε το 2017

Συγκεντρώσαμε σε ένα ποστ όλες τις σειρές που αξίζει να τσεκάρεις τη φετινή χρονιά.

Ο ελληνικός πληθυσμός, ένας από τους λιγότερο προσδιορισμένους γενετικά

Αποκωδικοποιώντας το ανθρώπινο DNA. Τα "λάθη" που μας κάνουν μοναδικούς, η ανάλυση γενετικού υλικού για ανίχνευση μελλοντικών παθήσεων, τα τεστ για τον κληρονομικό καρκίνο και η "δίαιτα του Θεού". Η βραβευμένη ερευνήτρια Γενετικής, Δρ. Αντιγόνη Δήμα απαντά στο NEWS 247 λίγο πριν το Συνέδριο Game Changer in Women of Influence

Οι 8 άνθρωποι που κατέχουν το μισό χρήμα του πλανήτη

Υπάρχουν οι πλούσιοι και υπάρχουν αυτοί που κάνουν τους πλούσιους να ζητάνε δανεικά.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24