ΠΑΟΚ

Αζεβέντο: "Έχω άλλο στυλ σε σχέση με τον Μάτος"

Αζεβέντο: "Έχω άλλο στυλ σε σχέση με τον Μάτος"

Ο Μάρσιο Αζεβέντο υποστήριξε ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ για να γίνει πρωταθλητής και τόνισε ότι στηρίζεται πολύ στην ταχύτητα και την δύναμη.

Ο Μάρσιο Αζεβέδο έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο ΠΑΟΚ TV, εξηγώντας ποιες είναι οι φιλοδοξίες του με τον "Δικέφαλο" και αναλύοντας το αγωνιστικό στυλ του, κάνοντας σύγκριση με αυτό του Λέο Μάτος. Ακόμη, σχολίασε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει δύο Βραζιλιάνους μπακ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του λίγες ώρες μετά την μεταγραφή: "Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα πρέπει να προπονηθώ σωστά και να προετοιμαστώ άμεσα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται".

Για τον στόχο του με τον ΠΑΟΚ φέτος, αλλά και μελλοντικά: "Ήρθα στην ομάδα για να γίνω πρωταθλητής, γι' αυτό θα παλέψω. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές. Όσο για το μέλλον θα δούμε τι θα γίνει".

Για το επίπεδο της ετοιμότητάς του: "Τις τελευταίες μέρες έκανα κανονικά προπονήσεις με την Σαχτάρ και γενικά νιώθω καλά. Νομίζω ότι το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει δύο Βραζιλιάνους ακραίους μπακ: "Και σε άλλες ομάδες είχαμε παίξει με δύο Βραζιλιάνους πλάγιους μπακ, οπότε νομίζω θα τα πάμε καλά".

Για τον Λέο Μάτος που αρέσει πολύ στον κόσμο του ΠΑΟΚ και το δικό του αγωνιστικό στυλ: "Έχω παίξει απέναντι στον Λέο Μάτος και γνωρίζω πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Τα δικά μου χαρακτηριστικά είναι λίγο διαφορετικά. Στηρίζομαι περισσότερο στην ταχύτητα και την δύναμη, αλλά το πιο σημαντικό είναι να αρχίσω άμεσα να προπονούμαι για να μπορέσω να βοηθήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται".

Για τον λόγο που η Βραζιλία παράγει μαζικά καλούς μπακ: "Ξέρω πολλούς ταλαντούχους Βραζιλιάνους που παίζουν στα πλάγια και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο είναι για μένα ο Μαρσέλο. Όπως είπα, γενικότερα οι Βραζιλιάνοι είναι παίκτες με ποιότητα".

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει να ζήσει στην Τούμπα: "Ως Βραζιλιάνος έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι σε γεμάτο γήπεδο. Στην Σαχτάρ, ειδικά όταν αλλάξαμε έδρα δεν είχαμε πολύ κόσμο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που εδώ θα αγωνίζομαι με γεμάτο γήπεδο και περιμένω να το ζήσω".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ