ΠΑΟΚ

"Αυτούς θέλει ο Άρνεσεν"

"Αυτούς θέλει ο Άρνεσεν"

Ολλανδική ιστοσελίδα... βάζει στη σειρά τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ και αναλύει τα δεδομένα για κάθε έναν από αυτούς

Ο Φρανκ Άρνεσεν δουλεύει αυτή την περίοδο τα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ, με στόχο να κάνει πράξη όσο πιο σύντομα γίνεται την επιθυμία του Τούντορ για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός στόπερ και ενός σέντερ φορ. Στην ολλανδική ιστοσελίδα "Voetbal International" γίνεται, μάλιστα, καταγραφή των υποψήφιων στόχων.

"Μπορεί η πολιτική και οικονομική επικαιρότητα να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει και ο κόσμος του ποδοσφαίρου" τονίζει αρχικά ο συντάκτης και στη συνέχεια κάνει αναφορά στα ονόματα του Τοϊβόνεν, του Φινμπόγκασον, του Βέστερμαν και του Ράικοβιτς, επισημαίνοντας ότι ο Άρνεσεν περιμένει το πράσινο φως από τον Ιβάν Σαββίδη για να προχωρήσει αναλόγως.

Όσον αφορά τον Τοϊβόνεν υπογραμμίζεται ότι ο υψηλός μισθός του θα αναγκάσει την Ρεν να συζητήσει για την παραχώρησή του, ενώ για τον Φινμπόγκασον σημειώνεται πως οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες και πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα. Επιπλέον, γράφεται ότι ο γνώριμος του Άρνεσεν από το Αμβούργο, Χέικο Βέστερμαν, είναι στη λίστα του Δανού, όπως και ο Σλόμπονταν Ράικοβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ