ΠΑΟΚ

Αυτούς επέλεξε ο Ίβιτς για τη ρεβάνς!

Αυτούς επέλεξε ο Ίβιτς για τη ρεβάνς!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς για το ματς με τον Αγιαξ επέλεξε την αποστολή που είχε στο παιχνίδι της Ολλανδίας μαζί με τον Κάνιας. Πάλι έμεινε εκτός ο Περέιρα (VIDEO).

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αγιαξ που θα γίνει την Τετάρτη στην Τούμπα. Η τελευταία προπόνηση ήταν μικρότερης διάρκειας με παιχνίδια αποφόρτισης, αναερόβιας έντασης και τακτικής.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Βλάνταν Ιβιτς επέλεξε τους ποδοσφαιριστές (είναι οι 18 παίκτες που ήταν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Αγιαξ συν τον Κάνιας) που θα έχει στην διάθεσή του κόντρα στους Ολλανδούς. Να σημειωθεί πως όπως στο πρώτο ματς με τον Αγιαξ, έτσι και στο δεύτερο, εκτός αποστολής έμεινε ο Φακούντο Περέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κάνιας, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Τζάλμα, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Χρηστικές πληροφορίες για όσους πάνε Τούμπα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για όσους πάνε αύριο στο γήπεδο:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων στον αυριανό αγώνα εναντίον του Άγιαξ, ενημερώνει:

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:00 και παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να φροντίσουν να εισέλθουν εγκαίρως για την αποφυγή συνωστισμού

Οι θύρες εισόδου VIP, όπως και η κεντρική είσοδος των θυρών 1-2-3 θα παραμείνουν κλειστές την ώρα της άφιξης των αποστολών (19:50-20:10)

Όλος ο χώρος πάρκινγκ μπροστά από τις θύρες 1-2-3 είναι δεσμευμένος για ανάγκες της UEFA, καθώς και για λόγους ασφαλείας. Για τους κατόχους κάρτας ελεύθερης στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί το σχολείο απέναντι από το γήπεδο. Κανένα αυτοκίνητο δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Δεδομένου πως τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, δεν θα υπάρχει πώληση από τα εκδοτήρια. Το κεντρικό εκδοτήριο μπροστά από τη μπουτίκ, θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίου μέσω ίντερνετ, ενώ θα λειτουργεί και ο ειδικός χώρος παραλαβής προσκλήσεων, εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί από το ίντερνετ και για την επίλυση προβλημάτων στην επικύρωση εισιτηρίων. Για τις συναλλαγές αυτές είναι απαραίτητη η επίδειξη αποδεικτικού ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Ευχαριστούμε προκαταβολικά τους φιλάθλους μας για την πλήρη τήρηση των παραπάνω”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ