ΠΑΟΚ

Το "ταμείο" είναι μείον για τον ΠΑΟΚ

Το "ταμείο" είναι μείον για τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το ποσοστό νικών του ΠΑΟΚ που φτάνει το 40% στα 10 επίσημα ματς που έχει δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι επτά βαθμοί που έχει "πετάξει" από... νωρίς ο ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Europa League

To ματς με την Γκαμπάλα ήταν το δέκατο επίσημο φετινό (2015-16) παιχνίδι του ΠΑΟΚ και με αφορμή αυτό ας δούμε τι κατάφερε ως τώρα ο "Δικέφαλος". Οι "ασπρόμαυροι" από τους 10 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν κερδίσει στους τέσσερις (επίσης υπάρχουν δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες). Εχουν, δηλαδή, ποσοστό νικών 40% στο σύνολο των παιχνιδιών της τρέχουσας σεζόν.

Ο "Δικέφαλος" με άλλα λόγια έχει πάρει νίκες σε λιγότερο από τα μισά ματς που έχει δώσει φέτος (2015-16), μια επίδοση σίγουρα όχι θετική για μια ομάδα του επιπέδου του ΠΑΟΚ δεδομένου μάλιστα πως οι "ασπρόμαυροι" -αντικειμενικά- δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα δύσκολους αντιπάλους.

Κι αν η ήττα (2-1) από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και οι ισοπαλίες (1-1) με την Σπάρτακ Τρνάβα και την Μπρόντμπι δεν κόστισαν στο σύνολο του Ιγκορ Τούντορ αφού ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να αποκλείσει τις τρεις συγκεκριμένες ομάδες, οι απώλειες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα αλλά και στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων στους ομίλους του Europa League σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Ηδη επτά οι "πεταμένοι" βαθμοί σε Ελλάδα και Ευρώπη...

Ο "Δικέφαλος" έχει "πετάξει" επτά βαθμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη από τους 12 βαθμούς που θα μπορούσε μάξιμουμ να συγκεντρώσει (ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα και έναν στην Ευρώπη). Στην Σούπερ Λιγκ... γκέλαρε στο εντός έδρας ματς (0-0) με την Ξάνθη και έχασε εκτός έδρας (3-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα (στην συνέχεια κέρδισε εκτός έδρας την Βέροια με 0-3). Αν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει τις νίκες απέναντι στην ακριτική ομάδα και στο σύνολο του Γιάννη Πετράκη, αυτή την στιγμή θα ήταν πρώτος στη βαθμολογία μαζί με τον Ολυμπιακό.

Στο Εuropa League την Πέμπτη (17/9) ο "Δικέφαλος" δεν κατάφερε να κερδίσει την Γκαμπάλα, μια ομάδα που είναι η πιο αδύναμη του ομίλου του (oι άλλες δύο ομάδες στον όμιλο είναι η Ντόρτμουντ και η Κράσνονταρ) και αυτό το τελευταίο έκανε μεγαλύτερη την ανάγκη για νίκη του ΠΑΟΚ στο ματς. Βέβαια δεν έχει "έρθει" η... καταστροφή με αυτά τα άσχημα αποτελέσματα (σε Σούπερ Λιγκ και Europa League), αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολλοί οι επτά βαθμοί που έχουν χάσει από... νωρίς οι "ασπρόμαυροι" σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Καλείται να "συμμορφωθεί" άμεσα...

Ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να "συμμορφωθεί" και να βελτιωθεί άμεσα ώστε να μην συνεχίσει να "πετάει" βαθμούς (έτσι θα χαθεί πολύτιμο έδαφος όσον αφορά τους στόχους της ομάδας). Και εννοείται πως είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα... Η απόκτηση του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, όπως και να έχει, είναι μια... ελπίδα πως στο εξής μπορεί να εμφανιστεί ένας καλύτερος ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα ο Βούλγαρος θα πρέπει να βοηθηθεί από τους συμπαίκτες του και να τροφοδοτείται σωστά για να μπορέσει να "πληγώσει" τις αντίπαλες άμυνες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ