ΠΑΟΚ

Αυτοδυναμία Πασχαλάκη με 47% στον ΠΑΟΚ

Αυτοδυναμία Πασχαλάκη με 47% στον ΠΑΟΚ

Ένας στους δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ ψήφισαν τον Έλληνα τερματοφύλακα ως κορυφαίο του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Π¨οντου στην Καλαμαριά.

Στην καθιερωμένη ψηφοφορία που διεξάγει η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μετά από κάθε επίσημο αγώνα της ομάδας, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε κορυφαίος του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, τονίζεται:

"Μπορεί ο Δικέφαλος στο φινάλε να πήρε αυτό που ήθελε μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου και με το γκολ του Ρόμπερτ Μακ να κατέκτησε το τρίποντο και ταυτόχρονα την πρωτιά στον όμιλο, παίρνοντας το εισιτήριο για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν έβγαλε πολλές φάσεις, ενώ ο Απόλλωνας σε πολλά σημεία έγινε επικίνδυνος και απείλησε την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη .

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου όμως ήταν εκεί όσες φορές χρειάστηκε και απομάκρυνε κάθε κίνδυνο. Μάλιστα το κοινό του paokfc.grκαι του PAOK FC Official App επιβράβευσε τον Πασχαλάκη για την εμφάνισή του και τον ανέδειξε ως τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης στην Καλαμαριά με ποσοστό 47%, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ρόμπερτ Μακ, τον άνθρωπο που χάρισε την νίκη στον Δικέφαλο με το όμορφο τέρμα του, ενώ στην τρίτη έμεινε ο αρχηγός Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού και ήταν εξαιρετικός, έχοντας για highlights δύο εξαιρετικά τάκλιν στο δεύτερο μέρος".

Photo credits: PAOKFC.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ