ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ - Στανόγεβιτς!

Αυτή είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ - Στανόγεβιτς!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το τιμ του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ, τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας και την τελευταία εκκρεμότητα.

Οι τελικές συζητήσεις πριν την ανακοίνωση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς γίνονται αυτή την ώρα. Ο 43χρονος Σέρβος τεχνικός και οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν συμφωνήσει σε όλα και μένει να καταλήξουν σε ένα μόνο ζήτημα. Αν το συμβόλαιο συνεργασίας θα είναι μονοετές ή μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας με ρήτρα που θα επιτρέπει να σπάσει στο τέλος της νέας σεζόν.

Ποια είναι τα βασικά σημεία της συμφωνίας των δύο πλευρών;

-Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς φέρνει μαζί του τρεις συνεργάτες. Βοηθό προπονητή, αναλυτή αγώνων και γυμναστή. Όλοι οι υπόλοιποι στο τιμ θα είναι Έλληνες.

-Η αμοιβή για όλο το τιμ θα φτάσει περίπου τις 500.000 ευρώ (ίσως και 600.000). Μαζί με τα χρήματα για την εφορία οι συνολικές απολαβές του Σέρβου τεχνικού και των συνεργατών του θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ (μπορεί να φτάσει και μέχρι το 1,2).

Από βδομάδα η παρουσίαση

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σε λίγη ώρα. Η απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να μην γίνει σήμερα η παρουσίαση αλλά την επόμενη εβδομάδα για να μπορεί ο Στανόγεβιτς να μιλήσει αναλυτικά για όλα τα ζητήματα (ρόστερ, μεταγραφές κλπ). Σε πρώτη φάση θα υπάρξει μικρή συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο.

AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ