ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η πρόταση του ΠΑΟΚ σε Φινμπόγκασον

Alfred Finnbogason
Φιμπόγκασον ALFRED FINNBOGASON

Το ποσό και ο τρόπος με τον οποίο προσφέρει ο ΠΑΟΚ τα χρήματα στην Ρεάλ Σοθιεδάδ για να αποκτήσει τον ταλαντούχο Ισλανδό επιθετικό, Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με την διοίκηση της Ρεάλ Σοθιεδάδ προκειμένου να φέρει στην Τούμπα τον Ισλανδό φορ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1 εκ. ευρώ στην ισπανική ομάδα για ετήσιο δανεισμό, ποσό, όμως, που επιθυμεί να δώσει τμηματικά. Πιο συγκεκριμένα, 200.000 ευρώ τώρα, 200.000 ευρώ στις 7 συμμετοχές, 200.000 ευρώ στις 14 συμμετοχές, 200.000 ευρώ στις 21 συμμετοχές και 200.000 ευρώ στις 28 συμμετοχές.

Ο 26χρονος επιθετικός αμοίβεται στην Σοθιεδάδ με 800.000 ευρώ ετησίως και η περίπτωσή του είναι αλήθεια ότι παρουσιάζει δυσκολίες. Η ισπανική ομάδα, άλλωστε, τον είχε αποκτήσει από την Χέρενφεν έναντι 7,5 εκ. ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες εφόσον τον δανείσει θα θέσει οψιόν αγοράς πάνω από 5 εκ. ευρώ, ενώ οι Ισπανοί προτίθενται να βάλουν και κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες, προφανώς, για να έχουν περιθώριο να τον πάρουν πίσω αργότερα.

Τέλος, επειδή πρόκειται για μία πολύ ακριβή περίπτωση ο Άρνεσεν περιμένει και την συγκατάθεση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα αποφασίσει αν, τελικά, θα δαπανηθούν αυτά τα ποσά ή αν ο ΠΑΟΚ στραφεί σε άλλες λύσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ