ΠΑΟΚ

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ

Σε εκδήλωση στο Μακεδονία Παλλάς παρουσιάστηκαν σήμερα (22/9) οι νέες στολές του ΠΑΟΚ που επιμελήθηκε η Macron. Τι δήλωσαν ο εκπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας, Ρομπέρτο Καζολάρι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, για τη συμφωνία. Ανακοινώθηκε και ο χορηγός της φανέλας

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, με ροκ μουσική υπόκρουση και τυμπανιστές, παρουσία και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, παρουσιάστηκαν σήμερα (22/9) στο Μακεδονία Παλλάς οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ, που επιμελήθηκε η Macron. Το παρών στην εκδήλωση, εκτός του Βούλγαρου φορ, έδωσαν και οι Κίτσιου, Ολσεν, Αθανασιάδης, Ροντρίγκες και Τζιόλης, οι οποίοι φόρεσαν για πρώτη φορά τις νέες στολές, για τις ανάγκες της παρουσίασης.

Τα περισσότερα βλέμματα τράβηξε η τρίτη φανέλα, η χακί, την οποία παρουσίασε ο Κλάους, ενώ ο Ολσεν φόρεσε την στολή του τερματοφύλακα, ο Τζιόλης την λευκή φανέλα, ο Μπερμπάτοφ την ριγέ και οι Κίτσιου, Ροντρίγκες, την φόρμα της προπόνησης και το μπλουζάκι της αποστολής αντίστοιχα.
Ο εκπρόσωπος της Macron, Ρομπέρτο Καζολάρι, τόνισε ότι από τις 40 ομάδες που ντύνει η ιταλική εταιρεία με έδρα την Μπόλονια, ο ΠΑΟΚ είναι το ορόσημό της, δεδομένου ότι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Θυμίζουμε, ότι η Macron έχει τη δυνατότητα να παρέχει μοναδικά σχέδια πέρα από τα κλασικά των συλλογών της κάθε χρόνο.

Ανακοινώθηκε και ο χορηγός της φανέλας

Στο μεταξύ, παρουσιάστηκε και ο χορηγός για το μπροστινό μέρος της φανέλας, που θα είναι στοιχηματική εταιρεία (Sportingbet). Η συμφωνία είναι για δύο χρόνια και περιλαμβάνει πάγιο ποσό αλλά και πολλά μπόνους που σχετίζονται κυρίως με τον Μπερμπάτοφ.

Ο πρόέδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, είπε σχετικά: "Είναι πολύ ευχάριστη και σημαντική μερα για εμάς. Εχουμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε τον χρυσό χορηγό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το βασικό στοιχείο για να συμφωνήσουμε ήταν ότι από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε τις συζητήσεις καταλάβαμε ότι είχαμε απέναντί μας ανθρώπους με το ίδιο σκεπτικό με εμάς. Δηλαδή δεν έψαχναν μόνο το άμεσο όφελος αλλά πως μπορούμε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας και πως θα βελτιώσουμε το προίόν μας. Ευχαριστώ όλους για την σκληρή δουλειά μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που φτάσαμε. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ για τη συνεργασία των πέντε τελευταίων ετών".

Ο κ. Αγγελίδης επεσήμανε ότι η έλευση Μπερμπάτοφ, σαφώς, και έπαιξε ρόλο στη συμφωνία, σημείωσε, όμως, ότι οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει πιο πριν.

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ
Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ
Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ
Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ
Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ
Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ

Οσα θέλετε να ξέρετε για τις νέες φανέλες

Η γραμμή της κλασικής ριγέ εμφάνισης είναι κατασκευασμένη για να εφαρμόζει ιδανικά στο σώμα των αθλητών. Τα χρώματα της ομάδας, το λευκό και το μαύρο, είναι μοιρασμένα σε τέσσερις κάθετες ρίγες ενώ η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Macron επιτρέπει την καλύτερη διαπνοή με αποτέλεσμα το σώμα του αθλητή να έχει μια σταθερή θερμοκρασία κατά την διάρκεια του αγώνα. Σχεδιαστικά στο πίσω μέρος υπάρχει ο γιακάς τύπου "Κορέας", ενώ ξεχωρίζει και η διεθνής λογοτύπηση της ομάδας «PAOK FC».

H λευκή φανέλα έχει κάποιες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα στο πλάι, ενώ ξεχωρίζει το μοναδικό διπλό κολάρο γύρω από το λαιμό. Αυτό που δεσπόζει στην λευκή φανέλα, είναι ο Δικέφαλος αετός, ο οποίος εκτός από το κεντημένο έμβλημα του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει επιπλέον και ως ανάγλυφος πάνω στη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Η μεγάλη αλλαγή για την περίοδο 2015-2016 έχει να κάνει με τη "special edition" εμφάνιση, σε μαύρο και γκρι χρώμα, με ιδιαίτερο καμουφλάζ στυλ, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της στολής.

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Τέσσερις ρίγες για την Θύρα 4..."

Με τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ ασχολήθηκε στον λογαριασμό του στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης. Συγκεκριμένα ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έγραψε: "Διάβασα κάποια σχόλια που έλεγαν ότι κάναμε λιγότερες ρίγες. Το σημαντικό για εμάς ήταν να κάνουμε ακριβώς τέσσερις ρίγες για την Θύρα 4. Για αυτό κάναμε μόνο τέσσερις ρίγες. Εμένα μου άρεσαν πολύ οι νέες μας φανέλες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ