ΠΑΟΚ

Αυτά θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ποια θα είναι η στάση των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ στη σημερινή (25/4) πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 14.00 στα γραφεία της ΕΠΟ. Τα δεδομένα για τα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ.

Με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση θα παραστεί η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ στη σημερινή (25/4) πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου που θα γίνει στις 14.00 στα γραφεία της ΕΠΟ. Θα είναι ακόμη εκεί ο επικεφαλής στον τομέα της ασφάλειας Ηλίας Γεροντίδης, καθώς και άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

Οι εκπρόσωποι του "Δικεφάλου" μαζί με αυτούς της ΑΕΚ, της ΕΛ.ΑΣ. της Ομοσπονδίας και στελέχη της διοίκησης του ΟΑΚΑ θα αναλύσουν τα δεδομένα που υπάρχουν και θα πάρουν τις αποφάσεις για όλο το οργανωτικό πλάνο του τελικού.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ κατεβαίνει με διάθεση να ακούσει ποιες είναι οι προτάσεις της ΕΠΟ και της Αστυνομίας και στη συνέχεια να εκφράσει τις θέσεις της. Ωστόσο, το μότο που εκφράζει τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του είναι "ασφάλεια για τους οπαδούς μας, προστασία για την ομάδα μας".

Τα στελέχη της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ αντιλαμβάνονται πλήρως το τεταμένο κλίμα μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός (λόγω όσων συνέβησαν και αποφασίστηκαν για τον αγώνα πρωτάθληματος με την ΑΕΚ) γι' αυτό και θέλουν να ασχοληθούν με κάθε λεπτομέρεια, μπαίνοντας ήδη στην ανάλυση της μαζικής εκδρομής που είχε γίνει στον τελικό του 2014 με τον Παναθηναϊκό.

Έχουν διαπιστωθεί λάθη και παραλείψεις που είχαν οδηγήσει σε μεγάλη ταλαιπωρία αρκετούς φίλους του ΠΑΟΚ που μετακινήθηκαν με λεωφορεία και Ι.Χ. Αυτά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θέλουν να επαναληφθούν γι' αυτό και θα ζητήσουν να εφαρμοστεί κάθε δυνατό μέτρο για την ασφαλή μετάβαση στην Αθήνα και παρακολούθηση του αγώνα από πλευράς των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Πάντως, κάποιες πρώτες πληροφορίες που φθάνουν στα γραφεία της Τούμπας, θέλουν την Αστυνομία να σκέφτεται να μειώσει τον αριθμό των εισιτηρίων που θα μοιραστούν οι δύο ομάδες σε σύγκριση με τον τελικό του 2014, με τον Παναθηναϊκό τότε που οι δύο φιναλίστ είχαν πάρει περίπου από 21.000 εισιτήρια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ