ΠΑΟΚ

Αυτά κάνει για να φύγει ο Λούκας

Αυτά κάνει για να φύγει ο Λούκας
INTIME SPORTS

Η αλλαγή συμπεριφοράς του Ισπανού μεσοεπιθετικού και όσα συνέβησαν πριν το... επεισόδιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Λούκας Πέρεθ θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Αυτό μπορεί να το καταλάβει και κάποιος που δεν ασχολείται καθημερινά με τα θέματα του "Δικέφαλου". Άλλωστε, για αυτό έχει φροντίσει και ο ίδιος ο παίκτης με τη συμπεριφορά του από την ημέρα που εκείνος και οι συμπαίκτες του βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Τούμπα, φέτος.

Το επεισόδιο με τον Αναστασιάδη

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφέραμε πως ο Άγγελος Αναστασιάδης αναγκάστηκε να στείλει τον Λούκας να προπονείται μόνος του, μετά από το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο Ισπανός. Πιο συγκεκριμένα, ο Λούκας γελούσε με τον Χακόμπο τη στιγμή που ο Αναστασιάδης έδινε οδηγίες στην ομάδα. Όμως, αυτό το συμβάν ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τι είχε προηγηθεί;

Αδιαφορία, αδιαφορία, αδιαφορία

Στην αρχή της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι ο Λούκας ήταν προγραμματισμένο να "συγκατοικήσει" με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο Ισπανός, όμως, δεν ήθελε να συμβεί αυτό και έτσι ζητούσε επίμονα να μείνει με τον Μιγκέλ Βίτορ. Ο Αναστασιάδης το δέχθηκε και τελικά οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν μαζί.

Επίσης, σε μία άσκηση κατά την διάρκεια της οποίας οι παίκτες έπρεπε να φωνάζουν το όνομά τους, ο Λούκας δεν το έκανε, συμβάν που δείχνει πόσο αδιάφορος ήταν κατά την διάρκεια των προπονήσεων της ομάδας.

Θέλει να φύγει και το δείχνει

Πέρσι ο Λούκας ήταν... η ψυχή των αποδυτηρίων. Ήταν πρώτος στον χαβαλέ και στα αστεία που γίνονταν ανάμεσα στους παίκτες. Φέτος, από την πρώτη μέρα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, επηρεασμένος, ίσως, από το προσωπικό του περιβάλλον, προφανώς, για να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να του δώσουν το "πράσινο φως" για τη μετακίνησή του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ