ΠΑΟΚ

Αυτά έδινε η Λα Κορούνια για Λούκας

Αυτά έδινε η Λα Κορούνια για Λούκας
Λούκας INTIME SPORTS

Η πρώτη-μέσω του ατζέντη του παίκτη-πρόταση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τη μεταγραφή του Λούκας και η στάση του ΠΑΟΚ.

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Λούκας, όμως ο ατζέντης του μετέφερε στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ όσα προσέφερε ο σύλλογος της Γαλικίας για να κάνει δικό του τον Ισπανό.

Συγκεκριμένα , η Λα Κορούνια ήταν διατεθειμένη να δώσει στον Δικέφαλο 1,2 εκατομμύρια ευρώ μετρητά, έναν ποδοσφαιριστή της (ίσως τον Ινσούα χωρίς αυτό να είναι σίγουρο) και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Ωστόσο η συγκεκριμένη, πρώτη, πρόταση κρίθηκε χαμηλή από πλευράς ΠΑΟΚ και δεν υπήρξε η διάθεση να παραχωρηθεί ο Λούκας με αυτά τα δεδομένα.

Εξάλλου, είναι σαφές πως οι «ασπρόμαυροι» κερδίζουν χρόνο, επιθυμώντας να κρατήσουν τον Ισπανό μέχρι και τα πλέι οφ του Europa League (αυτό θα ήταν το ιδανικό), ώστε να έχουν την πολύτιμη βοήθειά του για την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Βέβαια, σε περίπτωση που η Ντέπορ επανέλθει με μία πρόταση που θα αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και θα προβλέπει πιο υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, είναι πολύ πιθανόν ο ΠΑΟΚ να την κάνει αποδεκτή και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας στην ισπανική ομάδα.

Άλλο ένα μήνυμα που δηλώνει τάσεις φυγής

Στο μεταξύ, χθες το βράδυ, ο Λούκας στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebooκ ανέβασε φωτογραφίες του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σπάρτακ, σχολιάζοντας με νόημα:ν"Είναι οι εικόνες μιας ξkεχωριστής μέρας. Ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ για όλη την αγάπη και που με έκαναν να ζήσω στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ