ΠΑΟΚ

Αυστηρά μέτρα από την Αστυνομία στο Ντόρτμουντ

Αυστηρά μέτρα από την Αστυνομία στο Ντόρτμουντ
INTIME SPORTS

Τι αναφέρει έγγραφο που έφτασε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παρουσία των οπαδών του Δικεφάλου στη γερμανική πόλη.

Μία τεράστια κινητοποίηση υπάρχει τις τελευταίες μέρες στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ για το μεθαυριανό παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ. Τα 3600 εισιτήρια που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες, ωστόσοο αρκετοί ακόμη οπαδοί της ομάδας που είχαν πρόσβαση στην αγορά εισιτηρίου, απευθείας από τη Ντόρτμουντ, μέσω συγγενών και φίλων στη Γερμανία, θα βρεθούν στις κερκίδες του Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ.

Έτσι, υπολογίζεται ότι περίπου 5000 οπαδοί του ΠΑΟΚ θα δώσουν το παρών το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και την εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ έχει πάρει ειδικά μέτρα η Αστυνομία του Ντόρτμουντ τα οποία αναλύει με έγγραφο που απέστειλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει στην επίσημη ενημέρωσή της, η "ασπρόμαυρη"ΠΑΕ: "Ειδικό έγγραφο για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ απέστειλαν οι αστυνομικές αρχές της γερμανικής πόλης προειδοποιώντας τους φίλους του Δικεφάλου για κυρώσεις σε τυχόν παραβατικές συμπεριφορές. Οι Γερμανοί, αφού καλωσορίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ ξεκαθαρίζουν πως ανεξαρτήτως ομάδας, κάθε είδους βιαιοπραγία εντός ή περιμετρικά του γηπέδου θα τιμωρηθεί αυστηρά από την αστυνομία και θα διωχθεί ποινικά.

Στο έγγραφο, επίσης, διευκρινίζεται πως η κατοχή και η χρήση κάθε είδους πυροτεχνημάτων απαγορεύεται τόσο στο γήπεδο όσο και σε όλους τους δημόσιους χώρους του Ντόρτμουντ και τονίζεται πως όποιος δεν τηρήσει τον κανονισμό θα έχει νομικές συνέπειες και θα του απαγορευτεί η είσοδος στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.

Τέλος, οι αστυνομικές αρχές τονίζουν πως θα επέμβουν άμεσα σε περίπτωση επεισοδίων και θα επιβάλλουν τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Πληροφορίες για τους εκδρομείς

Ακόμη, ο επίσημος ΠΑΟΚ έδωσε ορισμένες πληροφορίες για όσους ταξιδέψεουν στη Γερμανία. Αναλυτικά:

"Ο ΠΑΟΚ για τη διευκόλυνση των φίλων του που θα μεταβούν στη Γερμανία για να στηρίξουν την ομάδα ενημερώνει πως έπειτα από συνεννόηση με την αστυνομία του Ντόρτμουντ, όλοι οι σύνδεσμοι, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί με λεωφορεία, βαν ή ΙΧ την Τετάρτη (09.12) και την Πέμπτη (10.12) θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ Hoeschpark, το οποίο βρίσκεται πλησίον του τοπικού συνδέσμου του Δικεφάλου που θα είναι ανοικτός από το μεσημέρι της Τετάρτης ως και τις 15:00 την Πέμπτη. Την μέρα του αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν ως τις 15:00 στο πάρκινγκ Hoeschpark προκειμένου στις 15:30 (τοπική ώρα) ν’ αναχωρήσουν συνοδεία της αστυνομίας για το πάρκιγνκ Ε3 του γηπέδου. Οσοι δεν προλαβαίνουν να βρεθούν ως τις 15:00 στο Hoeschpark, αλλά επιθυμούν να πάνε στο γήπεδο οργανωμένα θα πρέπει να μεταβούν απευθείας στο πάρκινγκ Ε3.

Η διεύθυνση του συνδέσμου Ντόρτμουντ είναι:

Oesterholzstr 93,

44147 Dortmund".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ