ΠΑΟΚ

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στη Βέροια

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στη Βέροια

Πώς ο επίσημος ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει εντός ορίων τους 5000 και πλέον οπαδούς της ομάδας, που θα βρουν μπροστά τους και τον Σπάθα

Μία από τις μεγαλύτερες φετινές εξορμήσεις θα κάνουν την Κυριακή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Βέροια. Τα 4400 εισιτήρια που έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου της πιθανόν να αποδειχθούν λίγα και υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 5000 οπαδοί του "Δικεφάλου" θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας.

Η μετακίνηση δεν θα γίνει οργανωμένα (κάτι τέτοιο άλλωστε απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία) κι αυτό δημιουργεί δυσκολίες στο έργο των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την περιφρούρηση των εκδρομέων και την όσο το δυνατό πιο ομαλή είσοδό τους στο γήπεδο.

Τοκλίμαείναι περίεργο λόγω της στάσης που είχε κρατήσει στο θέμα των εισιτηρίων η ΠΑΕ Βέροια (τελικά σήμερα κατέβασε την τιμή στη θύρα 5 από τα 20 στα 15 ευρώ), αλλά και της παρουσίας του Ηλία Σπάθα μετά από 2,5 χρόνια στο περιβόητο παιχνίδι Άρη-ΠΑΟΚ, στο οποίο με την παρουσία του οι οπαδοί του "Δικεφάλου" του χρεώνουν την απώλεια του τίτλου της περιόδου 2009-2010.

Λόγω των ιδιαιτεροτήτων της αναμέτρησης πάρθηκε η απόφαση να μετακινηθεί αυξημένη δύναμη σεκιούριτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ημαθιώτικη πόλη προκειμένου να βοηθήσει να κυλήσουν όλα ομαλά. Το μέλος της διοίκησης, υπεύθυνος για θέματα ασφάλειας αγώνων, Ηλίας Γεροντίδης θα βρεθεί από το πρωί της Κυριακής στη Βέροια προκειμένου να έχει απευθείας συνεννόηση και με την Αστυνομία της περιοχής έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει τις συστάσεις στους οπαδούς που θα βρεθούν στο γήπεδο, να δώσουν όλο το βάρος στην υποστήριξη της ομάδας και να μην ασχοληθούν με το Σπάθα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ